Blogi

Piltz Golf School x Golf Center TAGi

Valmentajat Mika Piltz ja Henrik Karvinen.

Tiesithän, että toimimme tiiviissä yhteistyössä Piltz Golf Schoolin kanssa. Tapiola Golfin valmentajat, PGA Prot Mika Piltz ja Henrik Karvinen opettavat ulkotreenien lisäksi lyöntistudioissamme.

Mika Piltz kuuluu suomalaisen ammattilaisgolfin pioneereihin. Hän on voittanut enemmän kotimaisia kilpailuja kuin kukaan muu, mm. seitsemän PGA-mestaruutta ja kaiken kaikkiaan 50 ykkössijaa aktiiviuransa aikana 1984-2001. Viime vuosina Mika Piltz on keskittynyt täydellisesti valmentamiseen. Ammattilaispelaajista Mika toimii Kalle Samoojan ja Roope Kakon valmentajana, sekä Selänne & Piltz Golf Academyn valmentajana. Mikalta saat maailmanluokan opetusta, olit sitten aloittelija, pelikätisyyden vaihtaja tai ammattilaiskentille tähtäävä kilpapelaaja.

Mika Piltzin tunneilla lyöt studiosta ulos rangelle.

Henrik Karvinen on yhtenä harvoista ammattivalmentajista Suomessa erikoistunut puttivalmennuksiin. Apunaan putterimitoituksissa ja -valmennuksissa hän käyttää Sam Putt LAB -puttianalysaattoria. Puttituntien lisäksi Henrik antaa svingiopetusta ja pitää green card -kursseja Tapiola Golfissa. Suomen PGA:n jäsen Henrik on ollut vuodesta 2017. Tiedustele puttiopetuksia ja opetusaikoja Henrikiltä sähköpostitse henkka@piltz.fi.

Mikan opetustunteja pääset varaamaan täältä. Mikan kalenteri on tyypillisesti auki kuukauden kerrallaan. Mikan tai Henrikin ryhmävalmennusten ja yritystilaisuuksien tiedustelussa suosittelemme ottamaan yhteyttä Tapiola Golfin palvelupäällikköön Linda Ratilaiseen, linda.ratilainen@tapiolagolf.fi. Kauden parhaat ajat varataan jo hyvissä ajoin keväällä.

Henrik Karvinen on yksi Suomen harvoja puttiin erikoistuneita ammattivalmentajia.

Ota Mika Instagramissa seurantaan tästä.

Seuraa Henrikiä Instagramissa täältä.

Edellinen Seuraava