Blogi

Golf Center Experience Day

Experience Day:n tunnistat tästä logosta.

Laadukkaat, välinevalmistajien kanssa yhteistyössä toteutettavat mitoituspäivät ovat taas täällä! Järjestämme mitoituspäiviä lähes viikoittain. Jos et pääse seuraavaan mukaan, järjestämme monen mailamerkin päiviä useamman kerran kauden aikana.

Tammikuussa 2021 olemme jo pitäneet Pingin ja Cobran uutuusmallien Launch Dayt sekä Golf Center TAGi:ssa, että Golf Balance Espoossa. Helmikuussa on tulossa lisää tapahtumia ja uutena lisänä mitoituspaikkoihin on yhteistyökumppanimme Season Golf!

Golf Center Experience Dayt ja uusien mallien julkaisupäivät, Launch Dayt tarjoavat asiakkaille veloituksettomia, 30 min kestäviä mailasovituksia myymälöissämme tai yhteistyökentillämme. Järjestämme jokaisen mailamerkkimme kanssa säännöllisesti tapahtumapäiviä, joissa pääset henkilökohtaisesti ja turvallisesti testaamaan kauden mallistoja.

Käytämme mitoituksissamme aina uusinta mittausteknologiaa ja studioidemme vakiovarustukseen kuuluvatkin maailman tarkimmat ja monipuolisimmat TrackMan-lyöntitutkat.

Ilmoitamme Experience Day -tapahtumista uutiskirjeessämme ja some-kanavissamme. Tapahtumat bookataan useimmiten täyteen jo julkaisupäivänä, joten suosittelemme ottamaan seurantaan kanavamme ja tilaamaan uutiskirjeemme! Pro vinkki: Laita nettiajanvarauskalenterimme selaimesi suosikkeihin, niin löydät vapaat mitoitusajat muita nopeammin. Linkki kalenteriin on tässä.

Mikäli haluat kuitenkin tulla välineasiantuntijamme henkilökohtaiseen, laajempaan mailamitoitukseen, voit varata ajan nettikalenteristamme täältä. Autamme mielellämme ja kauden uutuudet ovat testattavissa meillä jatkuvasti niiden julkaisun jälkeen.

Uutiskirjeen tilaajaksi pääset täältä.

Instagram-kanavamme löydät tästä.

Facebook-kanavamme löydät tästä.

Golf Center Experience Day.

Edellinen Seuraava