Verkkokaupan asiakaspalvelu

VIP Bonus -asiakkuus

VIP-Bonus asiakkuus uudistuu!

Käytäthän kertyneet bonukset ennen 6.4.2024.

Liity Golf Centerin & Golf Balancen VIP-Bonus asiakkaaksi ja aloita bonustilisi kartuttaminen! VIP-Bonus asiakkaana saat huikeita etuja ja bonusta kaikista Golf Centerin ja Golf Balancen myymälöistä sekä verkkokaupoista. Yli 300 euron ostosten jälkeen saat bonusta jokaisesta ostoksestasi mukaan lukien tarjoustuotteet. Bonukset tulevat heti ostoksen jälkeen käyttöösi bonustilille ja bonuksilla voi maksaa mitä tahansa ostoksia liikkeissämme tai verkkokaupoissa. Voit liittyä VIP-Bonus asiakkaaksemme liikkeidemme kassoilla tai luomalla bonustilin TÄSTÄ! Jos olet liittynyt VIP-Bonus asiakkaaksi myymälässä tai unohtanut salasanasi klikkaa TÄSTÄ.

VIP-Bonus -asiakkaan etuoikeudet:

  • - 30 päivän DUFFITURVA yli 300 euron mailoihin tai mailasetteihin. Kokeile hankkimiasi mailoja 30 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen, vaihdamme ne maksamasi summan arvosta toisiin! (Duffiturva koskee ns. standardimailoja, myös erikseen tilattuja - mikäli ne kuuluvat sellaisenaan valmistajan varastotuotteiden tuotevalikoimaan. Duffiturva ei koske mailoja joihin on tehty tai ne on tilattu muutoksin lie- ja loft-kulmiin, varsipituuksiin, tai ne on tilattu custom-varsilla, custom- gripeillä tai muuten normaalista myyntikokoonpanosta poikkeavasti.)
  • - TUPLATAKUU kaikkiin mailoihin. Tuplaamme maahantuojan antaman takuuajan.
  • - VIP -varaslähtö, eli etuosto-oikeus Golabaloohon ja Demopoistoon. (Nappaa parhaat päältä.)
  • - Etuja ja tietoa sähköpostitse kuukausittain
  • - Ostosi säilyvät tallessa eli voit unohtaa kuittien säästämisen takuuasioita varten.

Bonusta kertyy vuosittaisten ostosten mukaisesti:

  1. taso 300 eur (2%)
  2. taso 750 eur (4%)
  3. taso 1000 eur (6%)
  4. taso 1500 eur (7%)
  5. taso 2500 eur (9%)

Muistathan mainita VIP-Bonus asiakkuudesta aina ostoksen yhteydessä, valitettavasti bonusta ei pysty lisäämään jälkikäteen. Edellisestä ostoksestasi saamasi bonukset ovat käytettävissä aina seuraavasta ostokerrastasi alkaen. Bonusta kertyy kalenterivuosittain ostosten mukaisesti.

*Golabaloo ja Demopoisto -kampanjoiden naurettavan edullisista hinnoista ei kerry bonusta. Demomailat, huollot ja mitoitukset eivät kerrytä bonusta. Yritysasiakkaiden ostot eivät kerrytä bonusta. Bonusta ei myöskään kerry jos maksutapana käytetään bonuksia.

Ostostesi takuutiedot säilyvät tallessa:

Voit unohtaa kuittien säilytyksen, sillä ostoksesi rekisteröityvät järjestelmäämme.

Ota yhteyttä