Blogi

97 aihetta 1-10 / 97

TAGi on POP 11.-12.8.2023
TAGi on POP 11.-12.8.2023
Uutiset
10/08/2023

TAGi on POP festivaali 11.8.-12.8. aiheuttaa muutoksia Golf Centerin asiakaspaikoituksen osalta.

TAGi:n liike ja mailamitoituspalvelut palvelevat normaalein aukiolajoin to 10:00-19:00, pe 10:00-18:00 ja la 10:00-15:00.

Perjantaihin 11.8. klo 15:00 asti asiakaspaikoitus TAGin yläparkkipaikalla, porttivahti osoittaa käytettävissä olevan paikoitusalueen. 

Pe klo 15:00 jälkeen festivaalialueelle ei pääse autolla, asiakaspaikoitus Kauppakeskus Brediksen parkkipaikalla (etäisyys n. 100m), jossa ilmainen 2h pysäköinti.

Katso lisätietoja TAGi on POPista tästä

Lue lisää
Swagg - Attitude is everything
Swagg - Attitude is everything
Blogi
24/05/2023

Tutustu SWAGG -uutuusbrändiin!

SWAGG on eteläafrikkalainen brändi, joka sai alkunsa jo vuonna 1992. Vaikka brändi on kasvanut ja kilpailee nykyään kansainvälisten brändien kanssa, SWAGG ei ole unohtanut juuriaan. Perinteet ja perimät ovat heille tärkeitä, ja he haluavat tuoda ne esiin kaikessa tekemisessään.

SWAGG on elämäntapabrändi, joka keskittyy pääasiassa yritys- ja golfvähittäismarkkinoihin. Brändi tarjoaa laadukkaita tuotteita ja kuvailee itseään aktiivisen elämäntyylin brändinä ihmisille, joille toiminnallisuus on tärkeämpää kuin perinteisen esteettisyys. He haluavat olla osa asiakkaiden arkea ja juhlaa tarjoten heille loistavan valikoiman tuotteita, jotka sopivat sekä työhön että vapaa-aikaan.

SWAGG on tulevaisuuteen suuntautunut brändi, joka jatkaa kasvuaan ja kehittymistään. He uskovat vahvasti laadukkaisiin tuotteisiin ja asiakastyytyväisyyden merkitykseen.

SWAGG -uutuudet nyt verkkokaupoistamme!

Tästä ostoksille!

Lue lisää
Kauden 2023 Experience Day -mitoituspäivät
Kauden 2023 Experience Day -mitoituspäivät
Uutiset
12/05/2023

Laadukkaat, välinevalmistajien kanssa yhteistyössä toteutettavat mitoituspäivät ovat taas täällä! Järjestämme mitoituspäiviä lähes viikoittain. Jos et pääse seuraavaan mukaan, järjestämme monen mailamerkin päiviä useamman kerran kauden aikana.

Golf Center Experience Dayt ja uusien mallien julkaisupäivät, Launch Dayt tarjoavat asiakkaille veloituksettomia, 45 min kestäviä mailasovituksia myymälöissämme tai yhteistyökentillämme. Järjestämme jokaisen mailamerkkimme kanssa säännöllisesti tapahtumapäiviä, joissa pääset henkilökohtaisesti ja turvallisesti testaamaan kauden mallistoja.

Käytämme mitoituksissamme aina uusinta mittausteknologiaa ja studioidemme vakiovarustukseen kuuluvatkin maailman tarkimmat ja monipuolisimmat TrackMan-lyöntitutkat.

Kauden 2023 Experience Day -mitoituspäivät järjestyksessä:

12.5. Titleist Experience Day - Tapiola Golf Range klo 14-18 - Ajanvaraus
13.5. Mizuno Experience Day - TAGi klo 10-15 - Ajanvaraus
20.5. Titleist Experience Day - Tapiola Golf Range klo 11-15 - Ajanvaraus
27.5. MEGADEMO (Callaway, Cobra, Ping, Titleist & Wilson) - Tapiola Golfin Range klo 10-15 - Ajanvaraus
9.6. Mizuno Experience Day - Golf Balance Vantaa klo 12-18 - Ajanvaraus
10.6. Wilson & TaylorMade Experience Day - TAGi klo 10-15 - Ajanvaraus
17.6. Callaway Experience Day - TAGi klo 10-15 - Ajanvaraus
1.7. Cobra Experience Day - TAGi klo 10-15 - Ajanvaraus
7.7. Ping Experience Day - TAGi klo 12-18 - Ajanvaraus
15.7. Titleist Experience Day - Tapiola Golf Range klo 10-14 - Ajanvaraus

Mikäli haluat kuitenkin tulla välineasiantuntijamme henkilökohtaiseen, laajempaan mailamitoitukseen, voit varata ajan nettikalenteristamme täältä. Autamme mielellämme ja kauden uutuudet ovat testattavissa meillä jatkuvasti niiden julkaisun jälkeen.

Lue lisää
GOLABALOO tulee taas!
GOLABALOO tulee taas!
Kampanjat
24/03/2023

Golabaloo myymälöissä ja verkkokaupoissa ke 29.3. - ma 3.4.

Golfarit, tämä on teille! Golabaloosta hankit parhaat golftuotteet huippuedulliseen hintaan. Nyt on aika päivittää golfvarusteesi ja valmistautua tulevaan kauteen!

GOLABALOON ajan tarjoamme loistavia etuja valikoiduista golftuotteista, kuten mailoista, palloista, kengistä, kärryistä, elektroniikasta ja muodista. Olitpa sitten aloitteleva golfaaja tai kokenut konkari, meiltä löydät varmasti tarvitsemasi tuotteet.

Älä missaa tilaisuutta säästää rahaa ja parantaa peliäsi!

Golabaloon tarjouskatalogi julkaistaan tiistaina klo 20:00 verkkosivuillamme sekä uutiskirjeentilaajillemme!

Lue lisää
MiniMega -messut TAGissa 11.-12.3.
MiniMega -messut TAGissa 11.-12.3.
Uutiset
06/03/2023

Viikonloppuna TAGi:n studiot sekä lyöntialueen valtaavat mailamerkkien edustajat mitoituskalustoineen. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan kaikkia kauden 2023 uutuuksia ilmaisia mitoituksia hyödyntäen. Luvassa on huikeaa messutunnelmaa, arvontoja ja erikoistarjouksia uutuuksista sekä edelliskauden suosikkituotteista!

Kaikkien viikonlopun aikana custom-mailoja tilanneiden kesken arvotaan kaksi lippua JVG:n stadionkeikalle 12.8.2023.

Varaa aika suosikkimerkillesi tästä!

TAGi palvelee MiniMega -messujen ajan seuraavasti:
Lauantaina klo 10-15
Sunnuntaina klo 11-15

MiniMega -messujen tarjoukset löydät verkkokaupan kampanjasivulta tai katalogistamme!

Hyödynnä custom-mailojen erikoisdiilit myös kotisohvalta olemalla yhteydessä vesa@golfbalance.fi!

Hyödynnä esimerkiksi tämä tarjous! Yli 7 Mizuno -rautamailan ostajalle T22-wedge kaupan päälle! Tarjous koskee tilattavia custom-mailoja ja on voimassa 11.-12.3.2023.

Wilson tarjoaa yli 6 custom-rautamailan tilanneille Dynapower -hybridin kaupan päälle! Lisäksi Dynapower -draiverin tilaajalle tusina Wilson Triad palloja kaupan päälle.

Callaway tarjoaa Paradym custom-draiverin tai -rautasetin tilaajalle tusinan Callaway Chrome Soft, Chrome Soft X tai Chrome Soft LS -palloja. Lisäksi maahantuoja katsoo sinulle oikean pallomallin mitoituksen aikana.

Cobra tarjoaa kuuden custom-rautamailan tilauksiin Snakebite -wedgen kaupan päälle. Lisäksi Aerojet custom-draiverin tilaajalle P110 -lippis kaupan päälle.

Titleist tarjoaa custom-draiverin tilaajalle Titleist lippiksen tai pipon kaupan päälle! Jos päädyt hankkimaan Vokey SM9 wedgen, Titleist tarjoaa personoidun kaiverruksen wedgeen veloituksetta. Lisäksi tilaamalla custom-rautamailat, saat tusinan Pro V1 -palloja kaupan päälle.

TaylorMade Stealth2 custom-draiverin tai rautasetin tilaajalle tusina TP5 -palloja kaupan päälle!
Lue lisää
Uutuus - PING G430 Puumailat
Uutuus - PING G430 Puumailat
Blogi Artikkelit Uutiset
30/01/2023

PING on tuonut pitkästä aikaa markkinoille draiverin, jonka kruunu on valmistettu hiilikuidusta. Se on kuitenkin saatavilla vain LST-mallissa, joka on suunnattu kovempaa lyöville pelureille. MAX- ja SFT-draivereiden kruunuissa hiilikuitua ei ole voitu käyttää koska litteämpi anteeksiantavampi lapamuotoilu ei PINGin mukaan sitä salli.

PING G430 LST

G430 LST:n Carbonflyksi tituleeratun hiilikuitukruunun ansiosta painopistettä on saatu mailanpäässä alemmaksi. Tämä mahdollistaa suuremman pallonnopeuden, vähemmän spinniä sekä korkeamman MOI-arvon. Hiilikuitukruunun ansiosta myös ääni on saatu säädettyä miellyttävämmäksi verraten aikasempaan versioon.

Lavan takaosassa sijaitsevaa painoa (22 g) voi siirtää kolmeen eri asentoon. Siten lentorataa voidaan hienosäätää mieleiseksi.

Lisäksi lavan hieman pyöreämmän muotoilun ansiosta lavan alaosassa nostokulma on pienempi. Siten spinnin määrää on saatu tiputettua entisestään ja maila tuottaa näin kovempia pallonnopeuksia myös hieman heikommilla osumilla.

Nostokulmat: 9° & 10,5°

Hiilikuitukruunu nostaa LST -mallin MOI-arvon taivaisiin.

PING G430 MAX

Marginaalisia muutoksia saanut G430 MAX sopii kaikentasoisille pelaajille, ja varsinkin heille jotka haluavat osua useammin väylälle. Vaikka LST -mallin MOI-arvo onkin melkein 10,000 on MAX edelleen PINGin anteeksiantavin malli yli 10,000 MOI-arvon ansiosta. Lisäksi MAX -mallin matalampi profiili ja ohuempi uudelleenmuotoiltu lyöntipinta parantaa aerodynamiikkaa sekä pallonnopeutta.

Lavan takaosassa sijaitsevalla 25 g painolla voit hienosäätää lentorataa. Painon voi asettaa kolmeen eri asentoon - Draw, Neutral tai Fade. Lisäksi saat säädettyä lavan nostokulmaa sekä asentoa Trajectory Tuning -liitoksella.

Nostokulmat: 9°, 10,5° ja 12°

Volframipainolla hienosäädät lavan painopistettä mikä vaikuttaa pallon lentokaareen.

PING G430 SFT

Ensimmäistä kertaa SFT -mallissa on liikuteltava volframipaino. Lavan painopiste on Draw -asennossa aavistuksen kannan puolella, joka tarkoittaa sitä, että se oikaisee slaissia. Kun paino siirretään Draw+ -asentoon SFT -mallista tulee oikea slaissin tappaja.

Lisäksi SFT -version matalampi profiili ja ohuempi lyöntipinta parantaa MAX -version lailla aerodynamiikkaa sekä pallonnopeutta.

Huomioitavaa kuitenkin on se että SFT -mallin MOI-arvo on pienempi kuin LST -mallissa.

Nostokulma: 10,5°

Siirtämällä paino Draw+ -asentoon teet draiverista slaissin tappajan.

Kaikkien draiveri-mallien säätövara on +/- 1,5°.

Draivereiden ohella G430-mallistoon kuuluvat samankaltaisia ominaisuuksia hyödyntävät väyläpuut ja hybridit sekä utility -raudat.

Suositushinnat

Draiverit:

G430 LST: 685
G430 MAX: 625
G430 SFT: 625

MAX & SFT Väyläpuut: 425 €/kpl
Hybridit: 365 €/kpl
Raudat. teräs: 190 €/kpl
Raudat, grafiitti: 202 €/kpl

Standardi varret

PING uutuudet nyt kokeiltavissa!

Lue lisää
Cobra King Aerojet - Uutuus saapuu kauppoihin 10.2.2023
Cobra King Aerojet - Uutuus saapuu kauppoihin 10.2.2023
Blogi Artikkelit Uutiset
10/01/2023

Cobra Aerojet on täynnä uutta teknologiaa, jotta voisit lyödä pidemmälle. Draiverista löytyy kolme malliversiota – Aerojet LS, Aerojet ja Aerojet MAX. Kaikissa kolmessa mallissa käytetään samaa teknologiaa, mutta jokainen malli on suunniteltu yksilöllisesti kolmelle eri pelaajatyypille. 

PWRSHELL H.O.T Face-lyöntipinta on täysin uusi. Lyöntipinta on taottu paremman tuntuman vuoksi ja lavan alaosaa on muotoiltu kovemman lähtönopeuden saamiseksi matalissa osumissa.

PWRSHELL H.O.T Face-lyöntipinta on täysin uusi. Lyöntipinta on taottu paremman tuntuman vuoksi ja lavan alaosaa on muotoiltu kovemman lähtönopeuden saamiseksi matalissa osumissa. Sama suvereenisti toimiva lapateknologia on ollut käytössä jo vuosia Cobran rautamailoissa ja on osoittautunut yhtä toimivaksi myös draiverissa. 

Lyöntipinnan takapuoli on muotoiltu tekoälyä käyttämällä, jotta pallo lähtisi yhtä kovalla vauhdilla ja samalla spinnillä jopa 15 lyöntipinnan mittapisteestä. Kaikki ominaisuudet yhdessä maksivoivat pituutta. 

Cobra on sijoittanut Aerojetin lavan sisään, lyöntipinnan taakse painon saadakseen lisää massaa pallon taakse ja sitä kautta entistä kovemman lähtönopeuden. Uutta tässä PWR-BRIDGE-painossa on se, että paino ei ole kiinni lyöntipinnassa, eikä siten häiritse lyöntipinnan joustamista osumassa. Joustava lyöntipinta on ominaisuus, joka tekee mailasta anteeksiantavamman. 

Hiilikuitua käyttämällä sekä lavan kruunussa että pohjassa on saatu vähennettyä lavan kokonaispainoa ja ohjattua massaa sinne, missä siitä on eniten hyötyä osumahetkellä. Hiilikuidun avulla mailasta on saatu anteeksiantavampi ja pallon lähtönopeudesta kovempi edeltäjiinsä verrattuna. 

Aerojetin ostaja voi tilata ilmaiseksi Arccos-sensorit mailan mukana tulevalla QR-koodilla. Sensorit tulevat automaattisesti koko mailasettiin. Lyöntidatan kerääminen sensoreilla Arccos Caddie-sovellukseen sekä pelin vahvuuksien ja heikkouksien kartoittaminen on todella helppoa. 

Kolme muskettisoturia! Jokaiselle jotakin.

Aerojetissä yhdistyy kehittynyt aerodynamiikka ja entistä anteeksiantavammat ominaisuudet. Maila sopii pelaajalle, joka haluaa maksimoida lyönnin pituuden, mutta haluaa myös draiverin, jolla osuu useammin väylälle. 

Kiinteä 12 gramman paino on sijoitettu mahdollisimman taakse anteeksiantavuuden vuoksi. Kaikki lavan kulmat on pyöristetty aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseksi ja samasta syystä lavan taaimmainen osa on sijoitettu suhteellisen korkealle.

Aerojet on saatavilla 9°, 10.5° ja 12° nostokulmilla. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5° säätövaralla ja draw-asennolla. Draiveriin on valittavissa kolme eri stock-varsivaihtoehtoa: UST Helium Nanocore 4F2, MCA Kai'li Blue 60 ja MCA Kai'li White 60, pituus 45,5". 

Aerojet LS:ssä yhdistyy kehittynyt aerodynamiikka ja maksimaalisen kova pallon lähtönopeus. Malliversio sopii pelaajalle, joka osuu hyvin palloon ja haluaa maksimoida lyönnin pituuden. Lavan pohjassa on kaksi liikuteltavaa painoa (12 g/3 g), jotka on sijoitettu lähelle etureunaa pallon lähtönopeuden kasvattamiseksi. Enemmän massaa osuman takan = suurempi lähtönopeus. Kun raskaan painon siirtää lähemmäs kantaa, saa pallon lentokaaresta neutraalin ja kun raskaan painon siirtää eteen, pallon lentokaaresta syntyy fade. Kaikki lavan kulmat on pyöristetty aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseksi ja samasta syystä lavan taaimmainen osa on sijoitettu suhteellisen korkealle. 

Aerojet LS on saatavilla 9° ja 10.5° nostokulmilla. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5° säätövaralla ja draw-asennolla. Draiveriin on valittavissa kaksi eri premium stock-vartta: MCA Kai'li Blue 60 ja MCA Kai'li White 60, pituus 45,5". 

Aerojet MAX on malliston kolmesta versiosta anteeksiantavin ja sen voi asettaa draw-asentoon. MAX sopii pelaajalle, joka haluaa suoruutta ja mittaa lentokaareen. Lavan pohjassa on kaksi liikuteltavaa painoa (12 g/3 g), jotka on sijoitettu aivan takareunaan anteeksiantavuuden ja korkeuden saamiseksi. Kun raskaan painon siirtää lähemmäs kantaa, pääsee eroon slaissista ja lyö helpommin drawn. Kun raskaan painon siirtää aivan lavan takaosaan, saa draiverista kaikkein anteeksiantavimman. Tämä sopii erityisesti pelaajalle, jonka osumatarkkuus vaihtelee. Kaikki lavan kulmat on pyöristetty aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseksi ja samasta syystä lavan taaimmainen osa on sijoitettu suhteellisen korkealle. 

Aerojet MAX on saatavilla 10.5° ja 12.0° nostokulmilla. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5° säätövaralla ja draw-asennolla. Draiveriin on valittavissa kaksi eri premium stock-vartta: UST Helium Nanocore ja MCA Kai’li Blue 60, pituus 45,5".

Naisten mallin pohjalle on valittu Aerojet MAX, joka on malliston kolmesta versiosta anteeksiantavin. 

Lavan pohjassa on kaksi liikuteltavaa painoa (12 g/3 g), jotka on sijoitettu aivan takareunaan anteeksiantavuuden ja korkeuden saamiseksi. Kun raskaan painon siirtää lähemmäs kantaa, pääsee eroon slaissista ja lyö helpommin drawn. Kun raskaan painon siirtää aivan lavan takaosaan, saa draiverista kaikkein anteeksiantavimman. Tämä sopii erityisesti pelaajalle, jonka osumatarkkuus vaihtelee. Kaikki lavan kulmat on pyöristetty aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseksi ja samasta syystä lavan taaimmainen osa on sijoitettu suhteellisen korkealle. 

Aerojet W MAX on saatavilla 12.0° nostokulmalla. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5° säätövaralla ja draw-asennolla. Draiverin vakiovarsi on UST Helium Nanocore 4F1, pituus 44”. 

Mailojen Custom -lavat saapuvat myymälöihin ensi viikolla ja kaupoissa 10.2.2023

Suositushinta: 580 EUR 

Lue lisää
Uutuus: Ping 2023 putterit
Uutuus: Ping 2023 putterit
Blogi
15/11/2022

Uudet Ping -putterit on suunniteltu yksilöllisesti mahdollisimman tasapainoisen ja tarkan tuntuman saavuttamiseksi. Mallistosta löytyy 10 eri lapamallia, joten jokaiseen puttiin on räätälöitävissä täydellisesti istuva kulmarauta.

Mallistosta löytyy niin blade- kuin mallet-puttereita. Jokainen malli on painotettu tiettyyn puttiliikkeeseen, ja optimaalinen löytyy selvittämällä puttiliikkeesi rotaation määrä.

Jos haluat varmistaa putterin sopivuuden, varaa aikasi SAM PuttLab -putterimitoitukseen Golf Center TAGi:in tästä. Putterimitoitus kestää 45 min ja hinta on 40 €.

Viisi syytä putterimitoituksen tekemiseen:
1. Selvitämme sinulle parhaan lapamallin ja painotuksen
2. Katsomme sopivan varren pituuden ja gripin paksuuden
3. Tarkistamme ja säädämme oikeat lie ja loft -kulmat
4. Saat hyödyllistä tietoa puttiliikkeestäsi
5. Tiedät pelaavasi juuri sinulle sopivalla putterilla.

Tuoteperheen suosituimmat mallit.

Ping -puttereiden suositushinta on 329 €. Kaikki mallit löytyvät myynnistä myymälöistämme. Räätälöitynä tehdastilauksena toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Katso saatavilla olevat Ping -putterit verkkokaupastamme tästä.

Teknologiaa, jonka voit tuntea. Neljä erilaista lyöntipintaa parantavat putterin osumatuntumaa.

Shallow milled on napakkaan ja kovaan tuntumaan (Anser, Kushin 4, Shea, DS72, DS72 C, Prime Tyne 4); smooth milled (Tomcat 14) kovimpaan tuntumaan ja kovempaan pallon lähtönopeuteen; PEBAX -lyöntipinta shallow milled -reunuksilla pehmeää tuntumaa hakevalle (Anser 2D, Tyne G) tai PEBAX smooth milled -reunuksilla (Mundy), joka kasvataa hieman pallon lähtönopeutta raskaammalla lavalla.

Osassa puttereista on grafiittivarsi ja osassa teräsvarsi. Varsi on valittu mallikohtaisesti, jolla vahvistetaan putterin vakaata liikettä sekä helppoa käsiteltävyyttä.

Yksi kiinnostavimmista lapamalleista on Anser 2D.

Ps. Varaa putterimitoitus välineasiantuntijalle tästä.

Lue lisää
Talviharjoittelu Golf Centerissä ja Golf Balancessa
Talviharjoittelu Golf Centerissä ja Golf Balancessa
Blogi
14/11/2022

Lyöntipaikkamme ja TrackMan-simulaattorimme pitävät svingisi vahvassa kunnossa talven yli. Treenaaminen ja pelaaminen sisällä on myös hauskaa!

Talviharjoittelukausi on nyt käynnistynyt! Treenaa myymälöihimme rakennetuilla lyöntipaikoilla ja simulaattoreissa vaikka koko talvi. Myymälämme ja mitoituspalvelumme palvelee talvella normaalisti, mutta muuntojoustavasti pienemmissä tiloissa.

Voit varata lyöntipaikat ja simulaattoritunnit tästä.

TAGi:ssa lyöntipaikat ovat valoisat ja viihtyisät.

Golf Center TAGi Talvigolf

? Seitsemän tavallista lyöntipaikkaa. Lyöntipaikan hintaan kuuluu Swing Caddie SC300 -lyöntianalysaattori, Titleist Pro V1 -pallot ja puttiviheriön käyttö.

?Kaksi TrackMan-lyöntipaikkaa. Lyöntipaikan hintaan kuuluu TrackMan-lyöntitutka tv-ruudulla, Titleist Pro V1 -pallot ja puttiviheriön käyttö. Halutessasi saat lyöntiraportin sähköpostiisi.

?Kolme TrackMan-simulaattoria omissa studioissa. Pelaa tunnetuilla kentillä tai haasta pelikaverit hauskoissa erikoiskilpailuissa.

Golf Balance Vantaa Talvigolf

?Kymmenen lyöntipaikkaa. Lyöntipaikan hintaan kuuluu pallot ja puttiviheriön käyttö.

?Kaksi TrackMan-simulaattoria omissa studioissa. Pelaa tunnetuilla kentillä tai haasta pelikaverit hauskoissa erikoiskilpailuissa.

?FligthScope Mevo+ -simulaattori omassa lyöntihäkissä. Pelaa tunnetuilla kentillä tai haasta pelikaverit hauskoissa erikoiskilpailuissa.

Aukioloajat

Golf Center TAGi
Arkisin klo 10–21, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–18
Golf Center TAGi, Turveradantie 17, 02180 Espoo, p. 0300 870878 / tagi@golfcenter.fi

Golf Balance Vantaa
Arkisin klo 10–18, lauantaisin klo 10–15. Omatoiminen kulku ovikoodilla parkkihallin kautta päivittäin klo 6–23.
Martinkyläntie 39b, 01720 Vantaa, 0300 870877 / golfbalance@golfbalance.fi

Hinnasto

Voit harjoitella ostamalla yksittäisen tunnin tai sarjakortin. Sarjakortilla yksittäiset harjoitustunnit ovat edullisempia kuin yksittäin ostettuina. Sarjakortit ovat myynnissä verkkokaupassamme.

Golf Center TAGi
Lyöntipaikka 12 / 15 €
TrackMan-lyöntipaikka 15 / 20 €
TrackMan-simulaattori 25 / 35 €
Hinta TAGi:ssa arkisin klo 6–16 / ark. 16–23 + viikonloppuisin.

Golf Balance Vantaa
Lyöntipaikka 10 / 15 €
TrackMan-simulaattori 25 / 35 €
Mevo+ -simulaattori 25 / 35 €

Hinta Vantaalla arkisin / viikonloppuisin.

Maksaminen liikuntaedulla
Voit maksaa myymälöissämme tavallisten maksutapojen lisäksi myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja ePassin maksuvälineillä.
Huom! Voit tilata sarjakortin edullisesti verkkokaupastamme ja valita maksutavaksi myymälän maksaessasi verkkokauppatilauksen liikuntaeduilla.

Lue lisää
Uutuus: Wilson Staff Model -putterit
Uutuus: Wilson Staff Model -putterit
Blogi
07/11/2022

Staff Model-mallistossa suorituskyky on etusijalla, käsityötaito avainasemassa ja eleganssi ikuista. Neljästä lapamallista koostuva tuoteperhe tarjoaa sopivan painotuksen ja kontrollin erilaisille puttaajille.

Uudessa mallistossa on neljä eri lapamallia.

Upeasti viimeistelty putteri vahvistaa Wilson Staffin brändiä premium-välinevalmistajana 

Erittäin tarkasti jyrsityt lavat osoittavat, että jokainen putteri on valmistettu poikkeuksellisten laatustandardien mukaisesti. Pitkän prosessin jälkeen valittu 304-teräs tarjoaa ihmeellisen pehmeän tuntuman (huomioiden teräksisen lyöntipinnan) ja lapojen millintarkka painotus vain lisää kokemuksen hienoutta.

Pehmeä 304-teräs

Lapa on jyrsitty erittäin pehmeästä 304-teräkestä tuoden putteriin täydellisen yhdistelmän vakautta ja anteeksiantavuutta. 

Tarkkuusjyrsintä

Jokainen Staff Model -putteri on 100 % tarkasti jyrsitty poikkeuksellisen tiukoilla toleransseilla, mikä takaa erinomaisen tunteen, toistettavuuden ja pallon rullauksen. Teräksinen pinta näyttää hyvältä ja saa pallon liikkeelle helposti. Yhdestä teräskuutiosta jyrsityt putterit ovat todella tasalaatuisia.

Täydellinen balanssi

Täydellinen painotus tekee putterista tarkan ja vakaan.

Upeasti viimeistelty putteri tuntuu pehmeältä ja näyttää hyvältä.

Neljä lapamallia

Saatavilla on neljä lapamallia. Alkuun mallit ovat saatavilla ainoastaan oikeakätisenä, mutta vuoden 2023 alusta valikoima täydentyy kahdella vasenkätisellä mallilla TM22 ja BL22.

Custom-tilauksena putterin saa 33–35" mittaisena.

MT22, TM22 ja BL22 -malleissa on lisätty erilliset painot lavan pohjaan, jotta eri mittaisista puttereista saadaan mahdollisimman tarkasti toimivat.

33" malleissa on 20 gramman pohjapainot, 34" malleissa on 15 gramman painot ja 35" malleissa on 10 gramman painot. 33" ja 35" mittaiset putterit ovat custom-tilaustuotteita.

TM22 muistuttaa sabretooth-muotoilullaan markkinoiden suosituimpia mallet-puttereita. Tech Mallet on viimeistelty kevyellä kärkipainotuksella (toe hang) ja slant-kiinnityksellä.

MT22 on takareunasta pyöristetty keskikokoinen mallet. Slant-kiinnityksellä valmistettu lapa on hieman kärkipainoinen.

BL22 on anser-tyylinen klassikkoblade, joka löytyy jokaisen putterivalmistajan mallistosta. Kiinnitys on tehty plumber's neck-tyylisellä puoli-offsetilla ja medium-kärkipainotuksella.

Sarjan neljäs malli, 8802 on samalla klassikon paluu myyntiin. Putteri on täysin kärkipainoinen blade, jossa ei ole tähtäysviivaa tai erillisiä painoja. 100 % valettu ja tarkkuusjyrsitty.

Staff Model -putterien suositushinta on 349 €.

Katso varastosta heti löytyvät mallit tästä.

Lamkin Deep Etch -grippi pitää rennonkin otteen tiukassa kontrollissa.
Staff Model -putterit ovat testattavissa myymälöissä.

Putterit ovat mitoitettavissa myymälässämme. Välineasiantuntijamme auttaa sinua löytämään omaan lyöntiisi sopivan mallin ja lapakulmat. Lie- ja loft-kulmaa säätämällä putterista voi saada entistä tasalaatuisemman.

Varaa SAM PuttLab -putterimitoitus Golf Center TAGi:in tästä.

Lue lisää

97 aihetta 1-10 / 97