Blogi

Mizuno STZ & STX

Mizuno on perinteisesti tunnettu erittäin laadukkaista raudoistaan. Viime vuodet ovat olleet Mizunon kulta-aikaa välinemarkkinoilla, mutta hyvien rautojen lisäksi Mizuno on kunnostautunut erittäin pätevänä puumailavalmistajana. Uudet STZ ja STX puumailat ovat viimeisteltyjä ja tyylikkäitä, mutta ennen kaikkea suorituskykyisempiä kuin koskaan aiemmin.

Tyylikäs ja Mizunon tähän astisista malleista paras.

STZ on ultravakaa ja tuntumaltaan tarkka draiveri, jossa painoruuvi on viety mahdollisimman kauas lyöntipinnasta. Lapa tuottaa matalan kierteen pallolle, mikä näkyy suorempina lyönteinä. Maila sopii erityisesti korkeamman mailanpäänopeuden pelaajille. STZ:n on saatavilla kolme eri vakiovarsivaihtoehtoa: Fujikura Motore X F3 6, Project X Evenflow Riptide 50 ja Project X HZRDUS Smoke RDX 60. Nostokulmavaihtoehtoja (säädettävä) ovat oikealta pelaaville 9.5, 10.5 ja vasemmalta pelaaville 9.5.

STX on kahdesta mallista anteeksiantavampi. Siinä painoruuvi on kiinnitetty hieman kantaa kohden, mikä tuntuu draw-painotuksena svingissä. Tämä suoristaa ulospäin karkaavaa pallon lentokaarta. Malli sopii erityisesti keskivauhdin ja hitaamman mailanpäänopeuden pelaajille, mutta tarkimman arvion saat välineasiantuntijaltamme käymällä mitoituksessa. Varsivaihtoehtoina STX:n on kolme eri vakiovartta: Fujikura Motore X F3 6, Project X Evenflow Riptide 50 sekä kevyt Mizuno M Fusion 40 (J-Spec). STX:stä on saatavilla oikeakätisille nostokulmavaihtoehdot 10.5 ja 12. STZ ja STX draiverin suositushinta on 499 €.

Mizunon uudesta mallistosta löytyy myös säädettävä STZ väyläpuu. Väyläpuusta saatavilla on puu-3 (RH & LH) ja puu-5 (RH). Vakiovarret ovat Fujikura Motore X F3 7, Project X Evenflow Riptide 60 ja Project X HZRDUS Smoke RDX 70. Väyläpuun suositushinta on 359 €.

Uusi väyläpuu Mizuno STZ.

Mizunon uusi puumailamallisto STX mitoitettavissa meiltä pian, kun testimailat saapuvat. Mallisto saapuu myymälöihin ja verkkokauppoihin 18.2. Varaa itsellesi aika maailmanluokan mitoitukseen ja varmista sopivat mailat täältä.

Edellinen Seuraava