Blogi

72 aihetta 1-10 / 72

Pelaatko varmasti sopivalla putterilla?
Pelaatko varmasti sopivalla putterilla?
Blogi
16/05/2022

Puttityyliisi sovitetulla mailalla säästät kierroksella varmasti lyöntejä, kertoo välineasiantuntija Toni Salakari.

ONKO YLI 30 putin kierrokset sinullekin arkipäivää? Oletko miettinyt, onko putterisi sinulle oikeastaan edes sopiva, vai oletko valinnut sen ennen kaikkea ulkonäön perusteella?

Monet meistä puttaavat hyvin eri tavoilla. Puttiliikkeessä muutamankin asteen heitot taakse- ja läpiviennin aikana vaikuttavat merkittävästi pallon suuntaan. Kävimme välineasiantuntija Toni Salakarin ja Tapiola Golfissa toimivan puttivalmentaja Henrik Karvisen kanssa läpi tärkeimmät putterin valintaan liittyvät asiat.

  1. Putterin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan perusasiaan. Mailan pituus on ensisijaisen tärkeää. Putteri ei saa olla liian pitkä, mutta ei myöskään liian lyhyt. Puttiliike syntyy kehosta luonnollisemmin, kun maila on oikean pituinen ja lyöntiasento tukeva.
  2. Lavan painotukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Jotkut puttaavat suoralla liikkeellä taakse ja eteen, toisilla putin kaartuva liike on hyvin vahva. Kaikkiin liikeratoihin löytyy sopiva malli. Suurimmalla osalla pelaajista puttiliike on kaartuva.Silmämääräisesti puttiliikkeen erot eivät välttämättä tule esiin, mutta puttianalysaattori huomaa ne. Useimmista putterimalleista on tarjolla myös eri rotaation voimakkuuksiin (lavan sulkeutuminen) sopivat painotukset ja varsikiinnitykset.
  3. Mailan lie -kulma on tärkeä tekijä hyvässä osumassa. Putterin lie -kulmaa voidaan vääntää tarpeen mukaan muutamilla asteilla. Liian matala tai pysty lavan asento vaikuttaa välittömästi pallon lähtösuuntaan.
  4. Puttereissakin on nostokulma! Osumahetkellä putterin nostokulma määrittää pitkälle sen, miten puhtaasti pallo lähtee rullaamaan viheriön pinnassa. Tasaisesti rullaava pallo pysyy hyvin linjassa, myös vauhdin hidastuessa. Jos pallo lähtee putterin lavasta liian ylös tai liikaa maata kohti, alkaa se pomppia.
  5. Gripin koolla on jonkin verran merkitystä. Usein oma mieltymys on kuitenkin oikea valinta. Puttianalysaattori ei tiedä pelaajan käden kokoa, mutta mitoituksesta voi olla apua myös gripin valintaan. Esimerkiksi paksummalla ja / tai painavammalla gripillä puttiliike voi joillain pelaajilla rauhoittua tasaisemmaksi.

Putterimitoitus tuo varmuutta peliin ja säästää lyöntejäsi

Harrastetason pelaajalla kertyy kierrosta kohti jopa 36 puttia, kaksi puttia griiniä kohti. Jos luku on tätä korkeampi, alkavat kierrostulokset kaatua säännöllisesti puutteisiin puttipelissä.

Putteri on jokaisen pelaajan eniten käytetty maila. Se on samalla maila, jonka valintaan kiinnitetään yleensä vähiten huomiota. Sopiva putteri saa pallon lähtemään ennen kaikkea oikeaan suuntaan, mutta parantaa myös pituuskontrollia. Kuinka monta turhaa puttia sinun tuloskorteissasi on?

Golf Centerin Salakari kertoo, että putterimitoitukset yleistyvät vuosi vuodelta, ja määrä alkaa olla merkittävä. Syy putterimitoituksen kasvavaan suosioon on sama kuin muidenkin mailojen kanssa: Miksi ei hankkisi mailaa, jolla lyö mahdollisimman hyvin ja tasalaatuisesti.

SAM PuttLab

SAM PuttLab -putterimitoitus on kätevä tapa selvittää sinulle juuri oikea kulmarauta. 45 min kestävä analyysi antaa sopivan putterisuosituksen lisäksi monipuolisesti tietoa omasta puttaamisesta.

Putterimitoitus aloitetaan syöttämällä pelaajan oman putterin tiedot analysaattoriin. Putterin lie- ja loft-kulmat tarkistetaan mittalaitteella. Tämän jälkeen aloitetaan puttaaminen. Omalla mailalla putataan seitsemän palloa, jotta tietokone saa tallennettua tarpeelliset tiedot puteista.

Ensimmäisen testin jälkeen syvennytään putin tärkeimpiin arvoihin ja mailan liikerataan. Välineasiantuntija auttaa löytämään laajasta putterivalikoimasta ominaisuuksiltaan mahdollisimman sopivan putterin, jolla testi tehdään uudelleen. Toisen testin jälkeen testien tuloksia verrataan ja tarvittaessa putteria säädetään vastaamaan vielä paremmin puttiliikettä.

Monissa tapauksissa pelaajan oma putteri voi osoittautua todelliseksi helmeksi, jossa on vain joitain muutostarpeita. Esimerkiksi varren pituuden muuttaminen tai lapakulmien vääntäminen pari astetta voi tehdä nykyisestä putterista pelaajalle sopivamman. Aina ei tarvitse ostaa uutta putteria.

Voit varata putterimitoituksen Golf Center TAGi:in tästä.

Lue lisää
REKRY: Etsimme kahta myyjää
REKRY: Etsimme kahta myyjää
Blogi
29/04/2022


Etsitkö duunia? Me etsimme energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä myyjiä!

FORE! Kesätyöt golfkaupassa odottelevat nurkan takana! Oletko reipas tyyppi ja loistava asiakaspalvelija? Hae meille töihin myyntitehtäviin! Rohkaisemme myös naisia hakemaan – työtehtävät ja tuotteemme kaikissa kategorioissa kaipaavat innokkaita osaajia!

Golf Center on reilun 20 ammattilaisen sporttinen ja nuorekas golfyhteisö. Toimimme kahdella täyden palvelun jättimyymälällä Tapiolan Golfkeskuksessa Espoossa ja Martinkylässä Vantaalla sekä kahdella verkkokaupalla GOLFCENTER.fi Ja GOLFBALANCE.fi . Konserniin kuuluu myös Suomen suurin golfmatkojen järjestäjä OnGolf.

Olemme jokaisen golfarin ammattilainen välineostoksissa.

Etsimme nyt myyjiä kahteen eri tehtävään kesäkaudelle 2022 Espooseen ja Vantaalle.

Golfkaupan työtehtävät ovat monipuolisia. Myyjämme ratkaisevat päivittäin monipuolisia asiakaspalvelutilanteita, myyvät golffareille sopivia tuotteita, huolehtivat myymälän järjestyksestä ja ovat yhteydessä tavarantoimittajiin. 

Olemme reilu työnantaja, joka arvostaa ryhmätyöskentelytaitoja sekä korkeaa työmoraalia. 

Emme etsi pelkästään valmiita huippumyyjiä. Asenne ja valmius kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi ratkaisevat. Sosiaaliset taidot ja aktiivinen ote työntekoon ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Plussaa tulee golfin pelaamisesta, kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta. Olemme avoimia löytääksemme loistotyypin tiimiimme.

Maksamme kaupaksi ihan ok palkkaakin! Koska olemme golfvälineiden asiantuntija, työsuhde-edut golfin pelaajalle ovat hyvät.

Haemme työntekijöitä ensisijaisesti kesäkaudelle, mutta keskustelemme mielellämme jatkamisen mahdollisuuksista myös kesän jälkeen.

Myyjä, myymälä

Haemme Espooseen ja / tai Vantaalle etenkin golfmuodista ja -varusteista innostunutta myyjää. Sinun ei tarvitse olla valmis huippumyyjä, vaan asenne ja valmius kehittyä loistavaksi kaupan alan ammattilaiseksi ratkaisevat. Myymälämme tarvitsevat vahvistusta etenkin muodin ja varusteiden myynnistä kiinnostuneista. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin. Myymälämme palvelevat kesällä arkisin klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–15. Perehdytämme tehtävään.

Välineasiantuntija, mitoituspalvelut

Haemme Espooseen välineasiantuntijaa, joka hallitsee hyvin haastavatkin myyntitilanteet ja ymmärtää keskimääräistä enemmän golfvälineistä.

Tarjoamme itsenäisen paikan kehittyä myyjänä ja oppia lisää golfvälineteknologiasta ammattitaitoisten asiantuntijoidemme tiimissä. Kasvavaa mitoituspalveluamme käyttää vuosittain tuhansia asiakkaita, ja haluamme tarjota heille parhaan mahdollisen kokemuksen. Koulutamme tehtävään ja olemme jatkuvasti työssä kehittymisen tukena. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin.

Kiinnostuitko? Lähetä erottuva hakemuksesi ja palkkatoiveesi otsikolla MYYJÄ liiketoimintajohtaja Vesa Tikkaselle osoitteeseen vesa@golfbalance.fi 15.5. mennessä. Lisätietoja Vesalta saat myös arkisin klo 10–16 numerosta +358 40 8641024. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana.

Lue lisää
Osta myymälästä Golf Center Rahoituksella
Osta myymälästä Golf Center Rahoituksella
Blogi
29/04/2022

Myymälöissämme on käytössä uusi maksutapavaihtoehto! Olemme aloittaneet yhteistyön Resurs Bankin kanssa, joka tarjoaa joustavan tavan tehdä suurempia kertahankintoja.

Golf Center Rahoitus tarjoaa nyt asiakkaille kesäkampanjan, joka on voimassa 30.6. mennessä tehtyihin kauppoihin. Osta nyt, saat laskun vasta syyskuussa! Voit hakea rahoituksen kätevästi valmiiksi ennen ostoksille tuloa vaikka heti.

Sinun ei tarvitse tehdä päätöstä laskun pois maksamisesta kerralla ennen ensimmäisen laskun saapumista. Voit maksaa laskun pois kerralla tai 12 kuukauden erissä!

Helppoa ja fiksua!

Lue lisää
Viisi väitettä draivereista – osaatko ostaa fiksusti?
Viisi väitettä draivereista – osaatko ostaa fiksusti?
Blogi
25/04/2022

Draiveriostoksille kannattaa lähteä avoimin mielin. Usein luvassa on lisää metrejä ja tarkkuutta. Tässä artikkelissa käymme läpi viisi draiverin ostoon liittyvää väitettä, jotka osoittautuvat testivaiheessa lähes aina virheelliseksi. Sorrutko itsekin näihin, vai osaatko ostaa fiksusti?

Uusin draiveriteknologia korostaa ennen kaikkea mailojen nopeutta ja anteeksiantavuutta.

Väite 1: Mitä kovempi vauhti, sitä pienempi nostokulma.

Ensimmäinen ja usein esiin nouseva oletus, johon törmäämme mitoittaessa draiveria. On totta, että kovaa vauhtia lyövät pelaajat tarvitsevat usein pienemmän (8–10°) nostokulman ihanteellisen pallon lentokaaren saavuttamiseksi. Pallo nimittäin nousee draiverilla lyötäessä helposti liian korkealle, jos takakierteen määrä on tarpeettoman suuri suhteessa pallon nopeuteen. Liian korkea lentokaari näkyy myös jyrkässä laskeutumiskulmassa, joka vähentää lyönnin pituutta.

Draiverin nostokulman valintaan vaikuttaa ennen kaikkea mailan liikerata ja palloon osumisen suunta (lyöntisuunta). Useat pelaajat hyötyvät ennakoitua pienemmästä nostokulmasta, vaikka mailan nopeus riittäisikin juuri ja juuri 200 metrin avauksiin. Jokainen pelaaja lyö hieman omalla tyylillään ja osuu palloon erilaisissa lavan asennoissa, joten lyöntinopeus ei ole ainoa nostokulman ratkaiseva tekijä.

Väite 2: Jäykempi varsi on löysempää tarkempi.

Lapaan ja vauhtiin sopivan varren valinta on erityisen tärkeä osa oikean mailan ostoa. Usein ajatellaan jäykemmän varren olevan pehmeää tarkempi valinta. Liian tiukan varren valitseminen kääntyy kuitenkin monesti pelaajaa vastaan eikä lapa osu oikeassa kulmassa palloon. Liian jäykällä varrella pelaaja joutuu lyömään turhan kovaa ja pallon lentokaari voi jäädä liian matalaksi. Sopivan pehmeä, mutta tarpeeksi jämäkkä varsi potkaisee pallon optimaaliseen lentokaareen. Varsissa on eroja.

Jos avausten osumatarkkuus vaihtelee merkittävästi, voi lyhyempi varsi osoittautua järkeväksi ratkaisuksi. Lyhennetty varsi pienentää mailanpään vauhtia, mutta auttaa osumaan tarkemmin lavan keskelle. Laadukas osuma voittaa kovan vauhdin lähes aina. Välineasiantuntijamme ehdottaa tarpeen vaatiessa varren pituuden säätämistä.

Väite 3: Draw-draiverit ovat vain aloittelijoille ja slaissin lyöjille.

Enemmistö pelaajista lyö fade -kierrettä, toisin sanoen oikealta lyövillä oikealle karkaavaa lentokaarta. Vasureilla pallo karkaa vasemmalle. Pahimmillaan lyönnit ovat slaisseja, jotka lyhentävät ikävästi lyönnin pituutta tai lentävät metsän puolelle pilaten väylän tuloksen. Kukaan ei pidä slaissiongelmasta.

Jos faden puoli väylästä on tuttua kauraa, kannattaa harkita avoimin mielin draw -painotetun draiverin valitsemista.

Draw -draiverissa lapaa on joko suljettu lyöntilinjaan nähden tai se on painotettu sulkeutumaan neutraaliversiota enemmän. Näin avaukset pysyvät suunnatussa linjassa ja ovat suoraan lentävinä slaissia pidempiä. Monilta merkeiltä on saatavilla todella hyviä draw-draivereita, jotka on tehty auttamaan juuri faden ja slaissin lyöjiä. Näitä ovat mm. TaylorMade Stealth HD, Wilson Staff Launch Pad, Ping G425 SFT ja Cobra LTDx MAX.

Toni Salakari esittelee draw -draiverin slaissia vähentäviä ominaisuuksia.

Väite 4: Säädettävissä draivereissa on turhia ominaisuuksia.

Monelle pelaajalle säädettävät draiverit tuntuvat liian hienoilta, tai niiden ominaisuudet päälle liimatuilta markkinointikikoilta. Draiverin ominaisuuksien hienosäätö voi kuitenkin ratkaista lyönnin pahimmat ongelmakohdat.

Lähes kaikilta mailmavalmistajilta löytyy useita draiverimalleja, joihin tulevat vielä säätöominaisuudet päälle. Nostokulma, lie-kulma ja lavan painotus ovat monissa malleissa säädettävissä. Mailan ominaisuuksien muuttamista ei kuitenkaan kannata murehtia, sillä ne on tehty auttamaan pelaajaa. Sopivan lavan löytymisen jälkeen lapa asetetaan siihen asentoon, joka sopii parhaiten pelaajan lyöntiin. Tätä ei enää muuteta jälkikäteen, ellei lyönti olennaisesti muutu.

Väite 5: Testasin ystäväni ostamaa draiveria ja löin sillä omaani pidemmälle.

Onko ystäväsi ostanut juuri draiverin, josta sinäkin pidit kokeilun jälkeen? Hienoa! Suosittelemme kuitenkin testaamaan avoimin mielin eri merkkien draivereita ja antamaan välineasiantuntijamme yhdessä kanssasi etsiä juuri sinulle sopiva. Voi olla, että ystäväsi hankkima draiveri on loistava, muttei paras sinulle.

Yksikään välinevalmistaja ei myy huonoja draivereita. Valikoimassamme on parasta välineteknologiaa, mitä rahalla saa, mutta jokaiselle myös epäsopivia mailoja. Juuri siksi on hyvä, että valitset omaan lyöntiisi optimaalisimman vaihtoehdon testaamalla. Sinä voitat aina.

Vuoden 2022 draiverivalikoima on tuttuun tapaan laaja, ja useimmat merkit ovat julkaisseet uusia malleja. Pääviesti harrastajille suurimpien merkkien uusissa teknologioissa on tänä vuonna keveydessä ja nopeudessa. Draivereissa hyödynnetään viime vuosia monipuolisemmin kevyempiä materiaaleja, joilla pelaajan mailanpäännopeus saadaan maksimoitua. Hiilikuidusta on tullut pysyvä osa välineteknologiaa ja raskaimpien materiaalien rohkeammalla sijoittelulla lavan sisällä mailoista saadaan entistä vakaampia. Kokeile itse.

Lyöntistudiossa mitoitetaan mailat TrackManin avulla. Kesäkaudella TAGi:n studioista lyödään ulos rangelle.
GOLFCENTER.fi

Lue lisää
GOLABALOO 21.4.–1.5.
GOLABALOO 21.4.–1.5.
Blogi
23/04/2022

Golfkausi ei käynnisty koskaan ilman Golabaloo -tarjouskampanjaa. Vuosi 2022 ei ole poikkeus.

Vietämme Golabaloota myymälöissä ja verkkokaupoissa 21.4.–1.5. erittäin hyvin tarjouksin!

Tästä pääset Golakatalogiimme, josta löydät kaikki tarjoukset. Asiantuntijamme palvelevat myymälöissä henkilökohtaisesti auttaen. Golabaloon ajan voit testata mailoja vapaasti nykyaikaisissa lyöntistudioissamme!

Tuoteryhmäalennuksia:

⭐️Vaatteet vähintään -30 %

⭐️Kengät vähintään -25 %

⭐️Bägit -30 %

⭐️Lippikset, sukat ja vyöt -30 %

Ja satoja muita huippudiilejä!

Mailatarjouksia:

⭐️Callaway MAVRIK 22 draiverit miehille ja naisille 279 €

⭐️Callaway MAVRIK 22 väyläpuut miehille ja naisille 159 €

⭐️Callaway MAVRIK 22 hybridit miehille ja naisille 129 €

⭐️Wilson Staff D7 5-PW teräsvarrella 349 €

⭐️Wilson Staff D7 6-SW naisten varrella 429 €

Pallotarjouksia:

⭐️Mizuno RB566 KAKSI TUSINAA 35 €

⭐️Wilson Staff TRIAD 32,95 €

⭐️ Titleist AVX 20 41,90 €

⭐️Callaway CXR Power KAKSI TUSINAA 35 €

Katso kaikki tarjoukset katalogistamme! Löydät sen tästä.

Myymälöiden aukioloajat Golabaloon aikana:

arkisin klo 10–18

lauantaisin klo 10–15

sunnuntaina 24.4. klo 12–15

sunnuntaina 1.5. suljettu

Verkkokauppamme palvelevat 24/7! Tervetuloa ostoksille.

GOLFCENTER.fi
Lue lisää
Uutuus: Wilson Staff D9 Forged
Uutuus: Wilson Staff D9 Forged
Blogi
13/04/2022

Wilson julkaisi tälle kaudelle uuden tuotteen todella suosittuun mailakategoriaan.

Uusi D9 Forged on ulkonäöltään hyvin siro, jota moni hyvä pelaajakin arvostaa.

Wilson Staff D9 Forged jatkaa siitä, mihin edellinen malliversio D7 Forged jäi.

Uusi rautamaila kuuluu players distance -kategoriaan, ja on suunniteltu laajalle pelaajaryhmälle käytettäväksi. Maila sopii loistavasti matalan tasoituksen ja keskitason pelaajille. Moni nopeasti kehittyvä ja hyvin lyövä aloittelijakin saattaa päätyä tähän. Parhaimman yhdistelmän ja mailojen sopivuuden selvitämme mailamitoituksella.

Tyylikkään mailan ulkonäkö on siro ja hienostunut. Osumatuntuma on todella pehmeä ja vahvojen nostokulmien ansiosta lyöntipituudet ovat omaa luokkaansa, pallon takakierrettä unohtamatta. Tämä maila onkin loistava myös rauhalliseen tahtiin lyövälle ja tarkkaan osuvalle pelaajalle.

Vahvoista nostokulmista huolimatta lavan painoa on keskitetty vahvemmin alaspäin. Näin maila on edeltäjäänsä anteeksiantavampi, mutta tuottaa järjestäen korkeampia lentokaaria. Korkea lentokaari pysäyttää pallon tehokkaammin griineille.

Yleisin kokoonpano on 5-PW, mutta moni valitsee myös helpon rauta-4:n helpottamaan pitkää väyläpeliä.

Mailan korkea suorituskyky on tarkkaan harkittua ja lyöntiominaisuuksien optimoimiseksi osana suunnittelutyötä on käytetty mm. tietokonesimulaatioita. Wilsonille ominaiseen tapaan lavan pohjaan on porattu "power hole" reikiä, jotka on täytetty uretaanilla.

Nämä täytetyt reiät tekevät lyöntipinnasta joustavamman ja lisäävät pallon lähtönopeutta kaikissa osumissa, myös huonommissa. Tekniikkaa käytetään kuitenkin vain pidemmissä raudoissa, sillä lyhyissä rautamailoissa (8-GW) tarkkuus ja kontrolli ovat pituutta tärkeämpiä ominaisuuksia.

Varsivaihtoehtoja on useita, jotta jokainen pelaaja löytäisi itselleen sopivan yhdistelmän. Myös kevyemmän mailanpäänopeuden pelaajat on huomioitu laadukkaalla Recoil Dartin grafiittivarrella.

Mailan suositushinta on 155 € / kpl, joten maila kestää hintavertailun kaikkiin saman kategorian mailoihin.

D9 Forged on mitoitettavissa myymälöissämme ja myynnissä! Mallista odotetaan yhtä kauden suosituimmista rautaseteistä, joten suosittelemme hankkimaan omat ajoissa.

Tervetuloa mailamitoitukseen! Voit varata ajan tästä.

GOLFCENTER.fi

Lue lisää
Viisi vinkkiä kenkien hoitoon
Viisi vinkkiä kenkien hoitoon
Blogi
12/04/2022

Heitätkö kenkäsi kierroksen jälkeen auton perälle ja jätät sinne seuraavaa pelikertaa varten? Jätätkö sisäpohjalliset kosteisiin kenkiin? Useimmat meistä toistavat samat virheet kenkien elinkaaren lyhentämiseksi, jotka on itse asiassa hyvin yksinkertaista välttää.

Jos haluat pidentää kenkiesi elinikää, suosittelemme ottamaan kopin seuraavista pro-vinkeistä. Nämä ovat helppo muistaa.

Viisi parasta neuvoamme golfkenkien pitämiseksi huippukunnossa ovat:

1. Jätä kengännauhat kunnolla auki

Avaa kengännauhoja reilusti pukiessa ja riisuessa. Älä turhaan paina jalkaa kenkään väkisin, tai vedä sitä ulos voimalla. Näin pidät huolta kengän kannasta ja kantakuppi säilyy kunnossa pidempään. Suosi kenkälusikan käyttöä jäykempien kenkien kanssa.

2. Kuivaa märät kengät kierroksen jälkeen

Pyyhi lika ja ruoho kengistä tuoreeltaan kierroksen jälkeen. Puhdas kenkä pysyy hyvännäköisenä pidempään. Kenkien ulko- ja sisäsaumat pysyvät hyvin kunnossa, kun puhdistat kengät ulkopuolelta ja irrotat sisäpohjallisen ilman kierron tehostamiseksi. Kenkäsi elinkaari kasvaa ja vedenpitävyys säilyy pidempään.

3. Käsittele nahkakengät rasvalla ja näytä kaikille kengille kyllästesuihketta

Nahkakengät on hyvä rasvata säännöllisesti. Nahan pinta pysyy ehjänä ja kauniina, kun sitä hoitaa säännöllisesti. Kaikki kengät materiaalista riippumatta hyötyvät kyllästämisestä suihkeella. Pintaan suihkutettava kalvo tai kylläste pidentää kengän käyttöikää ja tehostaa sen ominaisuuksia, kuten hengittävyyttä ja vedenpitävyyttä.

4. Käytä kenkäpuita

Kengät on hyvä laittaa säilöön ja vaikka kuivumaan kenkäpuiden kanssa. Suosittelemme käyttämään käsittelemätöntä puuta, joka imee kengästä kosteutta. Jäykkä golfkenkä näyttää myös paremmalta pidempään, kuivuessaan kenkäpuihin puettuna. Kenkiä kannattaa säilyttää huoneenlämmössä ja kuivassa tilassa – ei kuumassa autossa.

5. Vuorottele mahdollisuuksien mukaan useampia kenkäpareja

Pidennä kenkien käyttöikää ja huolehdi jalkojesi vireydestä vuorottelemalla käyttämiäsi kenkiä. Erityisesti nahkakengän on hyvä antaa levätä kierroksen jälkeen. Turhan tiheä käyttötahti kuluttaa kenkää nopeammin.

Kenkien säännöllinen huolto ei vie muutamaa minuuttia enempää aikaasi. Helposti pari sataa maksaneista golfkengistä riittää iloa pidemmäksi aikaa, kun säilytät niitä huolellisesti. Vedenpitävyyden pettäminen on usein ensimmäinen ongelma, johon kengän kulumisessa törmää. Kun muistat nämä viisi vinkkiä kenkien oikeaoppiseen huoltoon, saat golfkengistäsi pidemmäksi aikaa iloa ja askeleita.

Jos sinulta vielä puuttuu kenkienhoitotarvikkeet, saat tilattua ne tästä.

GOLFCENTER.fi
Lue lisää
Eksperttipäivät 11.4.–14.4.
Eksperttipäivät 11.4.–14.4.
Blogi
11/04/2022

Haluatko sinäkin lyödä pidemmälle ja paremmin?

Varaa aika mitoitukseen klikkaamalla kuvaa.

Kenttien talvisista olosuhteista huolimatta mailamyynti käy kuumana, ja useat asiakkaat ovat jo saaneet uudet mailat kauden aloitukseen.

Varaa välineasiantuntijallemme Custom Fit LAB -mitoitusaika viikolle 15, niin saat kaupan päälle FootJoy CabrettaSof -nahkahanskan (arvo 27 €)!

*Kampanjatarjous ei koske ilmaisia Experience Day -mitoituksia.

Vapaita mitoitusaikoja löytyy sekä Golf Center TAGi:n että Golf Balance Vantaan myymälöistä.

Varaa mitoitusaika tästä.

GOLFCENTER.fi
Lue lisää
Pääsiäisviikon aukioloajat
Pääsiäisviikon aukioloajat
Blogi
11/04/2022

Golf Center TAGi on suljettu tiistaina 12.4. varastoinventaarion vuoksi.

Golf Center TAGi ja Golf Balance Vantaa ovat avoinna:

11.4. klo 10–18

12.4. GC TAGi suljettu, GB Vantaa klo 10–18

13.4. klo 10–18

14.4. klo 10–18

15.4.–18.4. myymälät suljettu

Verkkokauppamme palvelee 24/7.

GOLFCENTER.fi

Lue lisää
Uutuus: Callaway Rogue ST väyläpuut
Uutuus: Callaway Rogue ST väyläpuut
Blogi
10/03/2022

Saamme Rogue ST -väyläpuut testattavaksi pian. Mailat ovat hyllyissä myynnissä maaliskuussa.

Nopeampi ja vakaampi kuin koskaan

Callaway on panostanut vuodelle 2022 mailojen entistä parempaan aerodynamiikkaan ja keveyteen. Hiilikuitu korvaa jonkin verran lavan metalliosia, jolla mailan painoa saadaan keskitettyä haluttuun kohtaan ja pallon lentomatkaa saadaan kasvatettua.

Rogue ST:n kolme eri lapamallia

Uudessa Rogue ST -tuoteperheessä väyläpuita on peräti kolme eri vaihtoehtoa eri tyyppisille pelaajille.

Rogue ST MAX on neutraalipainoinen ja hyvin suorityskykyinen väyläpuu. Sen lentokaari on keskikorkea (mid-high). Malli sopii suurimalle osalle pelaajia hyvin.

Rogue ST MAX D:ssä erona ns. perusmalliin on painotus. Lapa on hieman suljettu lyöntisuuntaan nähden ja sulkeutuu lyönnin aikana nopeammin, tuottaen suorempia ja / tai hieman vasemmalle kaartuvia lyöntejä. Draw-malli sopii erityisesti slaissin kanssa taisteleville golfareille sen suuren anteeksiantavuuden takia.

Rogue ST LS on kolmesta mallista niin sanotusti "pelurin" maila. Lyöntipinta on korkeampi ja kompaktimpi kuin MAX -malleissa, ollen vähemmän anteeksiantava. Maila on suunniteltu erityisesti pelaajille, jotka osuvat tasalaatuisesti palloon ja osaavat halutessaan työstää lyöntiä fade–draw-suuntiin. Lavassa on 28 g tungsten-paino hieman lyöntipinnan takana, joka auttaa mailaa tuottamaan matalamman ja vähäkierteisemmän lentokaaren.

Varaa mailamitoitus painamalla logosta.

Lue lisää

72 aihetta 1-10 / 72