Blogi

Uutuus: Wilson Staff Model -putterit

Staff Model-mallistossa suorituskyky on etusijalla, käsityötaito avainasemassa ja eleganssi ikuista. Neljästä lapamallista koostuva tuoteperhe tarjoaa sopivan painotuksen ja kontrollin erilaisille puttaajille.

Uudessa mallistossa on neljä eri lapamallia.

Upeasti viimeistelty putteri vahvistaa Wilson Staffin brändiä premium-välinevalmistajana 

Erittäin tarkasti jyrsityt lavat osoittavat, että jokainen putteri on valmistettu poikkeuksellisten laatustandardien mukaisesti. Pitkän prosessin jälkeen valittu 304-teräs tarjoaa ihmeellisen pehmeän tuntuman (huomioiden teräksisen lyöntipinnan) ja lapojen millintarkka painotus vain lisää kokemuksen hienoutta.

Pehmeä 304-teräs

Lapa on jyrsitty erittäin pehmeästä 304-teräkestä tuoden putteriin täydellisen yhdistelmän vakautta ja anteeksiantavuutta. 

Tarkkuusjyrsintä

Jokainen Staff Model -putteri on 100 % tarkasti jyrsitty poikkeuksellisen tiukoilla toleransseilla, mikä takaa erinomaisen tunteen, toistettavuuden ja pallon rullauksen. Teräksinen pinta näyttää hyvältä ja saa pallon liikkeelle helposti. Yhdestä teräskuutiosta jyrsityt putterit ovat todella tasalaatuisia.

Täydellinen balanssi

Täydellinen painotus tekee putterista tarkan ja vakaan.

Upeasti viimeistelty putteri tuntuu pehmeältä ja näyttää hyvältä.

Neljä lapamallia

Saatavilla on neljä lapamallia. Alkuun mallit ovat saatavilla ainoastaan oikeakätisenä, mutta vuoden 2023 alusta valikoima täydentyy kahdella vasenkätisellä mallilla TM22 ja BL22.

Custom-tilauksena putterin saa 33–35" mittaisena.

MT22, TM22 ja BL22 -malleissa on lisätty erilliset painot lavan pohjaan, jotta eri mittaisista puttereista saadaan mahdollisimman tarkasti toimivat.

33" malleissa on 20 gramman pohjapainot, 34" malleissa on 15 gramman painot ja 35" malleissa on 10 gramman painot. 33" ja 35" mittaiset putterit ovat custom-tilaustuotteita.

TM22 muistuttaa sabretooth-muotoilullaan markkinoiden suosituimpia mallet-puttereita. Tech Mallet on viimeistelty kevyellä kärkipainotuksella (toe hang) ja slant-kiinnityksellä.

MT22 on takareunasta pyöristetty keskikokoinen mallet. Slant-kiinnityksellä valmistettu lapa on hieman kärkipainoinen.

BL22 on anser-tyylinen klassikkoblade, joka löytyy jokaisen putterivalmistajan mallistosta. Kiinnitys on tehty plumber's neck-tyylisellä puoli-offsetilla ja medium-kärkipainotuksella.

Sarjan neljäs malli, 8802 on samalla klassikon paluu myyntiin. Putteri on täysin kärkipainoinen blade, jossa ei ole tähtäysviivaa tai erillisiä painoja. 100 % valettu ja tarkkuusjyrsitty.

Staff Model -putterien suositushinta on 349 €.

Katso varastosta heti löytyvät mallit tästä.

Lamkin Deep Etch -grippi pitää rennonkin otteen tiukassa kontrollissa.
Staff Model -putterit ovat testattavissa myymälöissä.

Putterit ovat mitoitettavissa myymälässämme. Välineasiantuntijamme auttaa sinua löytämään omaan lyöntiisi sopivan mallin ja lapakulmat. Lie- ja loft-kulmaa säätämällä putterista voi saada entistä tasalaatuisemman.

Varaa SAM PuttLab -putterimitoitus Golf Center TAGi:in tästä.

Edellinen Seuraava