Blogi

Uutuus - PING G430 Puumailat

PING on tuonut pitkästä aikaa markkinoille draiverin, jonka kruunu on valmistettu hiilikuidusta. Se on kuitenkin saatavilla vain LST-mallissa, joka on suunnattu kovempaa lyöville pelureille. MAX- ja SFT-draivereiden kruunuissa hiilikuitua ei ole voitu käyttää koska litteämpi anteeksiantavampi lapamuotoilu ei PINGin mukaan sitä salli.

PING G430 LST

G430 LST:n Carbonflyksi tituleeratun hiilikuitukruunun ansiosta painopistettä on saatu mailanpäässä alemmaksi. Tämä mahdollistaa suuremman pallonnopeuden, vähemmän spinniä sekä korkeamman MOI-arvon. Hiilikuitukruunun ansiosta myös ääni on saatu säädettyä miellyttävämmäksi verraten aikasempaan versioon.

Lavan takaosassa sijaitsevaa painoa (22 g) voi siirtää kolmeen eri asentoon. Siten lentorataa voidaan hienosäätää mieleiseksi.

Lisäksi lavan hieman pyöreämmän muotoilun ansiosta lavan alaosassa nostokulma on pienempi. Siten spinnin määrää on saatu tiputettua entisestään ja maila tuottaa näin kovempia pallonnopeuksia myös hieman heikommilla osumilla.

Nostokulmat: 9° & 10,5°

Hiilikuitukruunu nostaa LST -mallin MOI-arvon taivaisiin.

PING G430 MAX

Marginaalisia muutoksia saanut G430 MAX sopii kaikentasoisille pelaajille, ja varsinkin heille jotka haluavat osua useammin väylälle. Vaikka LST -mallin MOI-arvo onkin melkein 10,000 on MAX edelleen PINGin anteeksiantavin malli yli 10,000 MOI-arvon ansiosta. Lisäksi MAX -mallin matalampi profiili ja ohuempi uudelleenmuotoiltu lyöntipinta parantaa aerodynamiikkaa sekä pallonnopeutta.

Lavan takaosassa sijaitsevalla 25 g painolla voit hienosäätää lentorataa. Painon voi asettaa kolmeen eri asentoon - Draw, Neutral tai Fade. Lisäksi saat säädettyä lavan nostokulmaa sekä asentoa Trajectory Tuning -liitoksella.

Nostokulmat: 9°, 10,5° ja 12°

Volframipainolla hienosäädät lavan painopistettä mikä vaikuttaa pallon lentokaareen.

PING G430 SFT

Ensimmäistä kertaa SFT -mallissa on liikuteltava volframipaino. Lavan painopiste on Draw -asennossa aavistuksen kannan puolella, joka tarkoittaa sitä, että se oikaisee slaissia. Kun paino siirretään Draw+ -asentoon SFT -mallista tulee oikea slaissin tappaja.

Lisäksi SFT -version matalampi profiili ja ohuempi lyöntipinta parantaa MAX -version lailla aerodynamiikkaa sekä pallonnopeutta.

Huomioitavaa kuitenkin on se että SFT -mallin MOI-arvo on pienempi kuin LST -mallissa.

Nostokulma: 10,5°

Siirtämällä paino Draw+ -asentoon teet draiverista slaissin tappajan.

Kaikkien draiveri-mallien säätövara on +/- 1,5°.

Draivereiden ohella G430-mallistoon kuuluvat samankaltaisia ominaisuuksia hyödyntävät väyläpuut ja hybridit sekä utility -raudat.

Suositushinnat

Draiverit:

G430 LST: 685
G430 MAX: 625
G430 SFT: 625

MAX & SFT Väyläpuut: 425 €/kpl
Hybridit: 365 €/kpl
Raudat. teräs: 190 €/kpl
Raudat, grafiitti: 202 €/kpl

Standardi varret

PING uutuudet nyt kokeiltavissa!

Edellinen Seuraava