Blogi

Ping G425 - vaatimattomasti törkeän hyvä

Pingin menestyksekäs mallisto jatkaa vahvaa kulkuaan. Kaudelle 2021 Ping julkaisi juuri uuden G425 -malliston, josta löytyvät draiverit, väyläpuut, hybridit sekä rautamailat. Mallisto on hyvin monipuolisesti personoitavissa pelaajan svingiin. Pääset testaamaan ja mitoittamaan mailat välineasiantuntijoidemme avulla kaikissa myymälöissämme helposti ja turvallisesti ajanvarauksella.

Ping G425, kokonaisarvio 6/5.

G425 on ulkonäöltään hillitty, mutta hyvin moderni. Musta värimaailma henkii Pingin konservatiivisuutta ja laadukkuutta. Tästä myös henkilökuntamme piti paljon unohtamatta kuitenkaan sitä, että malliston draiveri on markkinoiden ehdotonta kärkeä. Draiveria kehutaan jopa kaikkien aikojen suorimmaksi draiveriksi. Jos sinulla on taipumusta vinoihin lyönteihin edes silloin tällöin, kokeile Pingiä.

Draivereista löytyy kolme eri vaihtoehtoa, ja alla olevasta kuvasta näet helposti niiden erot. Kaikki mallit on saatavilla myös vasenkätisille pelaajille. G425 MAX on neutraalisti painotettu ja siinä on liikuteltava paino lavan asennon hienosäätöä varten. G425 LST (low spin tec) on kooltaan hieman edellistä pienempi ja kevyemmällä, mutta myös liikuteltavalla painolla varustettu lapa. Mailan tehtävänä on olla työstettävämpi, tuottaa vähemmän kierrettä pallolle ja pidempiä lentokaaria kuin G425 MAX. G425 SFT (straight flight tec) on suurikokoinen ja kantapainotettu lapa erityisesti pelaajille, joiden lyönnit tuppaavat karkailemaan metsään. SFT on malliston anteeksiantavin lapa. Saatavilla olevat nostokulmat (RH & LH) ovat MAX 9, MAX 10.5, MAX 12, SFT 10.5, LST 9 sekä LST 10.5.

Kaikkiin draivereihin on saatavilla ilman lisämaksua useita eri huippuvarsia eri jäykkyyksillä, joiden avulla pallon lentokaaren pituus ja tarkkuus saadaan maksimoitua. Vakiovarsina G425:ssä on Ping Alta CB 55 Slate, Ping Alta Distanza ja Ping Tour 173-65/75. Draiverin suositushinta on kilpailukykyinen 499 €.

G425 malliston draiverit sopivat monelle eri tyyppiselle pelaajalle.

Draiverimalleja vastaavat, toisistaan hieman eroavat lavat löytyvät myös väyläpuista. Vaihtoehtoina ovat MAX 3, 5, 7, 9, LST 3, sekä SFT 3, 5, ja 7. Väyläpuun melko tasainen pohja istuu erityisen hyvin nurmelle ja herättää pelaajassa luottamuksen. Väyläpuun suositushinta on 349 €.

Hybrideistä löytyvät vaihtoehtoina nostokulmat 17, 19, 22, 26, 30 sekä 34. Pingin 34 asteinen hybridi on toistaiseksi markkinoiden suurimmalla nostokulmalla oleva hybridi. Hybridin suositushinta on 289 €.

Ping G425 väyläpuu ja hybridi.

Pingin rautamailat ovat perinteisesti tunnettu laadukkaasta tuntumasta ja anteeksiantavuudesta. G425 ei ole poikkeus, vaan vahvistaa ennestään tätä käsitystä mailoista. Raudat ovat erityisen pitkälyöntiset vahvojen nostokulmiensa ansiosta, mutta lyöntituntuma vetää vertoja mille tahansa pienemmällekin verrokkimallille. Saatavilla olevat vakiovarret ovat napakka, teräksinen AWT 2.0 sekä tarkat grafiittivarret Alta CB Slate ja todella kevyt Alta Distanza. Varsista on valittavissa eri jäykkyyksiä pelaajan tarpeiden mukaan. Mailat ovat saatavilla luonnollisesti myös vasureille Pingin käytännön mukaisesti.

Rautamailojen suositushinnat ovat: 5-PW teräsvarrella 924 €, 5-PW grafiittivarrella 996 €. Saatavilla olevat mailat ovat 4-9, PW, UW ja SW.

Ping G425 on jo mitoitettavissa ja ostettavissa myymälöissämme. Kysy lisää välineasiantuntijoiltamme ja varaa aikasi maailmanluokan mitoitukseen täältä. Pingin globaalin myyntiohjeistuksen mukaisesti mailoja ei voi tilata suoraan verkkokaupasta.

Edellinen Seuraava

Aiheeseen liittyviä tuotteita