Blogi

Wilson D9 - Pitkälle ja helposti

Distance made easy.

Distance made easy. Wilson julkaisi tänään ensi kauden mallistonsa, joka kantaa nimeä D9.

Kevyet ja erittäin pitkälyöntiset mailat on valmistettu moneen tarpeeseen. Mallistosta löytyvät sekä naisille, että miehille draiverit, väyläpuut, hybridit sekä rautamailat. Mikäli anteeksiantavan Wilsonin Distance -malliston edellisvuosien menestykseen on luottaminen, tulee tämä mallisto olemaan vuoden 2021 hittejä. Oikean varsi- ja lapayhdistelmän sekä bägiin tarvittavat mailat selvität kätevästi välineasiantuntijamme kanssa mitoituksessa.

D9 sopii monelle eri tyyppiselle pelaajalle.

Malliston hinta on premium -mallistolle kilpailukykyinen. D9 draiverin suositushinta on 320 €, väyläpuun 229 € ja hybridin 199 €. Rautamailasettien suositushinnat ovat: 5-PW teräsvarrella 599 € ja 5-PW grafiittivarrella 699 €.

Rautamailat ovat kehäpainoiset ja kokonaismassaltaan hyvin kevyet, mikä takaa anteeksiantavuuden ja korkeammat lentokaaret keskitason pelaajalle. Nostokulmat ovat tavallista vahvemmat, mikä maksimoi pallon lentokaaren pienemmillä svinginopeuksilla.

D9 draiverin tunnistat sen pelkistetystä ulkomuodosta ja hillitystä värimaailmasta. Saatavilla olevat vaihtoehdot oikeakätisille ovat 9, 10.5 ja 13 sekä naisten versiosta löytyvä HL. Vasenkätisille on tarjolla yksi lapavaihtoehto, 10.5 asteen nostokulmalla. Kevyen mailan paino on keskitetty lavan pohjaan ja mahdollisimman taakse pallon lentokaaren pituuden ja korkeuden maksimoimiseksi. Varsivaihtoehtoja D9-puumailoissa on vakiona neljä.

Väyläpuista on saatavilla oikeakätisille 13.5, 15, 18 ja 21 asteiset nostokulmat. Vasenkätisille löytyy 15 ja 18 asteiset nostokulmat. Naisten varrella lapavaihtoehtoja on kolme: puu-3, puu-5 ja puu-7.

Hybrideistä löytyy useampi vaihtoehto korkeita ja pitkiä väylälyöntejä varten. Oikeakätisille on 19, 22, 25 ja 28 asteiset nostokulmat ja vasenkätisille on mallistossa tällä kertaa yksi, mutta se kaikista suosituin vaihtoehto, 22 astetta. Naisten varrella tarjolla on oikeakätisenä hybridi-4, hybridi-5 ja hybridi-6.

Wilson julkaisi markkinoille myös uuden "players" rautamailan, joka on saanut kehuja tyylikkäästä visuaalisuudestaan. Staff Model CB on taottu ja hieman huonoimpia osumia anteeksiantava rauta pienemmän tasoituksen pelaajille. Maila on suunniteltu erityisesti heille, jotka arvostavat lyönnin työstettävyyttä ja tarkkaa tuntumaa samassa paketissa. Saatavilla olevia varsivaihtoehtoja on useita. Henkilökuntamme uskoo mailan olevan erityisen suosittu tänä vuonna, sillä viime vuoden malli D7 Forged osoitti jo merkin suosion myös pienemmän tasoituksen pelaajien parissa. Staff Model CB setin (4-PW) suositushinta on 999 €.

Uudet mallistot tulossa myyntiin tammi-helmikuun vaihteessa. Varaa päätöksentekoa helpottava mitoitusaikasi meille täältä.

Edellinen Seuraava

Aiheeseen liittyviä tuotteita