Blogi

Uutuus: TaylorMade Stealth väyläpuut ja rescuet

Olisiko tässä uusi luottomailasi? TaylorMaden uuden Stealth -malliston väyläpuut ja rescuet on tehty ennen kaikkea anteeksiantaviksi ja nopeiksi. Hiilikuituteknologiaa hyödyntämällä mailoissa on säästetty painosta merkittävästi edellisiin malleihin verrattuna.

Edellisestä malleista väyläpuussa on tuttua twist face sekä speed pocket. Twist Face -teknologia parantaa epäpuhtaiden / lavan reuna-alueille kohdistuvien osumien tarkkuutta suoremmilla lyönneillä. Thru-Slot Speed Pocket tekee lyöntipinnasta joustavamman ja sitä kautta parantaa pallon lähtönopeutta etenkin lavan alareunan osumissa.

Stealth -väyläpuita on kolme erilaista: Stealth Plus+, Stealth ja Stealth Women's.

Stealth Plus+ on perusmalleja vähäkierteisempi ja kooltaan hieman pienempi (175 cc). Lyöntipinta on Zatech -titaania, joka tuottaa perinteistä teräslyöntipintaa kovemman pallon nopeuden. Vakiovarret ovat raskaammat ja lentokaari pysyy matalampana.

Stealth (190 cc) tuottaa korkeamman lentokaaren ja vakiovarret ovat nostavampia. Lyöntipinta on C300 -terästä.

Uuden Stealth -väyläpuun kruunu on 12 % suurempi kuin sitä edeltäneessä SIM2:ssa. Lavan painoa on saatu keskitettyä taaemmas ja alas kohti mailan pohjaa.

Väyläpuun lyöntipinta on myös 12 % edeltäjäänsä suurempi. Suurempi lyöntipinta tuo osumaan anteeksiantavuutta, ja lavan reuna-alueille kohdistuvat osumat lähtevät entistä tarkemmin haluttuun suuntaan. Lyöntipinnan yläreuna on merkitty laserin avulla, jotta tähtääminen TaylorMaden mailalla olisi entistä vaivattomampaa. Tähtäyslinjan avulla lyöminen mailalla herättää pelaajassa entistä vahvemman luottamuksen tunteen lyönnin onnistumisesta.

Stealthin naisten väyläpuussa lavan ominaisuudet ovat muuten samat kuin ns. perusmallissa, mutta lapa on hieman kevyempi. Kevyempi lapa sopii paremmin kevyen varren kaveriksi.

Hybrideitä on kaksi mallia: Stealth Plus Rescue ja Stealth Rescue

Stealth Plus Rescue tuottaa draiverien ja väyläpuiden tavoin Stealthin perusmallia matalamman (mid) lentokaaren. Vakiovarret ovat hieman painavammat ja jäykemmät, tuottaen keskikorkean lentokaaren.

Perusmalli on Plus -mallia jonkin verran anteeksiantavampi. Stealthin lapa ja lyöntipinta ovat suuremmat ja maila on Plus -mallia kevyempi.

Molemmista hybridimalleista löytyy vastaavasti Twist Face -lyöntipinta sekä Thru-Slot Speed Pocket, kuten väyläpuissakin. Stealth Plus -mallissa on säädettävä nostokulma. Adapetrin avulla nostokulmaa voi säätää +/- 1,5-astetta.

Stealth Plus -mallista on saatavilla hybridit 2,3 ja 4. Stealthista on saatavilla useampia nostokulmia: 3, 4, 5, 6 ja 7. Naisten mallista saatavilla ostettavissa on 4, 5, 6 ja 7.

Stealth -väyläpuihin ja hybrideihin on saatavilla myös valikoima erilaisia custom-varsia. TaylorMaden vakiovaihtoehdot Stealth -väyläpuille ja hybrideille ovat:

Stealth Plus+: Project X Hzrdus Smoke Red RDX 60 (X/6.5, S/6.0, R/5.5) / mid flight

Stealth: Aldila Ascent Red 60 (X, S, R) / mid flight

Stealth Women's: Aldila Ascent ladies 45 / high

Stealth Plus Rescue: Project X Hzrdus Smoke RDX Red (X 80g, S 80g, R 70g)

Stealth Rescue: Fujikura Ventur Red (S 76g, R 66g, A 56g) / mid-high - high

Stealth Women's Rescue: Aldila Ascent ladies 45 / high

Mailojen suositushinnat:

Stealth Plus draiveri – 649 € -> Ennakkotilaa Stealth Plus+ tästä.
Stealth ja Stealth HD draiveri – 629 € -> Ennakkotilaa Stealth tästä. Ennakkotilaa Stealth HD tästä.

Stealth Plus väyläpuu – 449 € -> Ennakkotilaa Stealth Plus+ tästä.
Stealth väyläpuu – 359 € -> Ennakkotilaa Stealth tästä.

Stealth Plus Rescue – 329 € -> Ennakkotilaa Stealth Plus tästä.
Stealth Rescue – 299 € -> Ennakkotilaa Stealth tästä.

Stealth game improvement raudat, 162 € / kpl (teräs) ja 183 € / kpl (grafiitti)

Draiverit, väyläpuut ja hybridit ovat jo myynnissä. Raudat saapuvat myyntiin huhtikuussa. Tervetuloa testaamaan!

Siirry varauskalenteriin painamalla logosta.

Edellinen Seuraava