Blogi

Kauden 2021 uutuusmailat listattuna

Taas on se aika vuodesta, kun uudet tuotteet saapuvat varastoomme ja henkilökuntamme odottaa kuumeisesti asiakkaita testaamaan itselleen sopivia mailoja. Suuri osa uutuuksista on jo tullut varastoomme ja loput ovat matkalla UPS:n rahtikolleissa jossain Englannin ja Suomen välimaastossa. Saamme uutuuksia myymälöidemme hyllyihin päivittäin.

Mailamerkit ovat lähteneet kauteen 2021 uusilla mallistoillaan hyvin samankaltaisista asetelmista. Draivereissa korostuu ennen kaikkea monipuolinen valikoima lapa- ja varsivaihtoehtoja eri tyylisille lyöjille, joiden joukosta löytyy sopiva jokaiselle. Lyöntipituutta tulee vuosi vuodelta lisää uusien teknologioiden ja valmitusprosessien myötä, mutta myös anteeksiantavuutta korostetaan.

Mallistojen väyläpuut noudattavat hyvin tarkkaan draivereiden ominaisuuksia, mutta väyläpuissa on useimmiten saatavilla hieman kapeampi valikoima lapavaihtoehtoja kuin draivereissa. Rautamailojen osalta lähes kaikki merkit ovat uusineet mallistojaan tälle vuodelle. Alla on esiteltynä kauden kuumimpia uutuuksia. Välineasiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat mailat mitoituspalvelumme avulla, tervetuloa!

Siirry kätevästi ajanvarauskalenteriimme klikkaamalla mitä tahansa artikkelin kuvaa.

Callaway - Merkki lähti kaudelle 2021 täysin uudistuneilla Epic puumailoilla ja APEX rautamailoilla. Epic draiverista löytyy kolme eri lapavaihtoehtoa ja monipuolinen varsivalikoima. Tämä puumailasarja tulee olemaan kauden kuuminta hottia. Epic Max LS valittiin MyGolfSpyn Most Wanted -tunnustuksella kauden parhaaksi uutuudeksi. Lähtöhinta on perusteltu, maila näyttäisi olevan usean pelaajan lyöntiin pisin vaihtoehto. Uusi Epic on henkilökuntamme "top-3 overall" valinta tälle kaudelle. Apexin rautamailoista löytyy viisi eri mallia eri tyyppisille lyöjille. Taotut ja erittäin tarkasti toimivat Apexit ovat kaudesta toiseen suosituimpien mailojen joukossa.

Callaway Epic:

Callaway APEX:

Cobra - RADSPEED puumailat ja raudat. Rautamailojen valmistuksessa on hyödynnetty 3D-tulostusteknologiaa. Edellistä mallia pehmeämpi lyöntituntuma ja nopeammin pysähtyvä, silti pidempi pallon lento. Puumailojen tyylikäs ulkoasu ja pehmeä ääni tuottavat luottavan fiiliksen lyöntiin valmistautuessa. Suorituskyvyltään ehdotonta kärkikastia ja kilpailukykyisestä hinnan ansiosta tulee kilpailemaan kauden suosituimman malliston paikasta. Jo muutaman vuoden Euroopan myyntitilastojen kärkikahinoissa viihtynyt Cobran uusi mallisto on todella puhutteleva, olit sitten vasta aloittanut tai kilpapelaaja.

Cobra RADSPEED:

Mizuno - STZ ja STX . Mizunon uusi puumailasarja tarjoaa Mizunon raudoista tutun laadukkaan tuntuman. Mailojen suorituskyky yllätti välineasiantuntijamme erittäin positiivisesti. Mallistossa on vähemmän vaihtoehtoja kuin monen muun merkin puumailoissa, mutta tässäkin tapauksessa laatu korvaa vaihtoehtojen määrää. Ehdottomasti testaamisen arvoinen maila, sillä mailan selkeä painotus tuntuu luontevalta ja "helpolta" lyödä.

Ping - G425. Golfvaikuttaja Rick Shielsin mukaan kaikkien aikojen suorin draiveri. Malliston draivereista löytyy kolme eri vaihtoehtoa sekä monipuolisesti eri tyyppisiä varsia. Konservatiivisena ja erittäin laadukkaana merkkinä pidetty Ping on uudistunut hienovaraisesti tällekin kaudelle. Uudelta mallistolta odotetaan entistä suurempaa harppausta suurimpien merkkien joukkoon ja etenkin draiveri on ollut henkilökuntamme testatuimpien mailojen joukossa. Taattua Ping laatua, draiveri on henkilökuntamme "top-3 overall" valinta tälle kaudelle.

PING G425:

TaylorMade - SIM2 jatkaa TaylorMaden vahvaa puumailatuotantoa varmalla ja suorituskykyisellä uutuudellaan, jonka monipuolisesta valikoimasta löytyy lapa ja varsi jokaisen tarpeeseen.

Titleist - TSi2 (MyGolfSpy Most Wanted Runner Up). MyGolfSpyn kauden toiseksi parhaimmaksi draiveriuutuudeksi valittu TSi on epäilemättä yksi kauden suosikeista. Titleistin kaikkien aikojen anteeksiantavimmasta ja monipuolisimmasta mallistosta löytyy lapa- ja varsikombo jokaisen tarpeeseen. Kannattaa ehdottomasti testata, henkilökuntamme on erittäin mieltynyt tämän mallin tuntumaan ja suorituskykyyn. Tuottaa vakaan lentokaaren ja todella kovan pallon lähtönopeuden huonommillakin osumilla. TSi on henkilökuntamme "top-3 overall" valinta tälle kaudelle.

Wilson - D9 puumailat ja raudat tarjoavat pitkiä ja suoria lyöntejä suurimalle pelaajakohderyhmälle, "klubipelaajille". Kevyt ja anteeksiantava mailasarja moneen makuun tarjoaa ennen kaikkea pituutta ja helppoutta. Kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja vuodesta toiseen kategoriansa suosituimpien joukossa - myös tänä vuonna. Uusi Staff Model CB on pienen tasoituksen pelaajalle suunniteltu taottu rauta. Staff Model CB on huipputyylikäs uutuus muutenkin kysyttyyn "players control" kohderyhmään.

Srixon - Brooks Koepkan valinta. Srixonin uudet ZX5 (kehäpainoinen) ja ZX7 (taottu players -rauta) eivät pelkästään näytä hyvältä, mutta tuottavat myös todella tarkan lyöntituntuman ja kontrollin. Uudet Z-sarjan raudat saatavilla esimerkiksi kombosettinä.

Tervetuloa testaamaan kauden uutuudet mailamitoitukseen! Palvelemme asiakkaita yhteensä kuudella TrackMan-lyöntistudiolla. Golf Balance Vantaan myymälästä löytyy kaksi täysin uutta lyöntistudiota, Golf Balance Espoon myymälästä yksi lyöntistudio ja Golf Center TAGi:sta state-of-the-art Custom Fit LAB -lyöntistudiot, joista pääset lyömään ulos rangelle.

Asiantuntevat mitoittajamme palvelevat mielellään ja auttavat sinua löytämään sopivimmat mailat kaikkien merkkien joukosta.

Voit varata ajan mitoitukseen täältä.

Edellinen Seuraava

Aiheeseen liittyviä tuotteita