Garmin Vivoactive HR

Tuotekoodi: 010-01605-00
Garmin
Garmin-Vivoactive-HR-010-01605-00-1.png
Garmin-Vivoactive-HR-010-01605-00-2.png
Garmin-Vivoactive-HR-010-01605-00-3.png
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 10 €
279,00 €
-3%
GB hinta 289,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tilaamme tuotteen varastoon.

Lähetysaika n. 4-10 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

 

Koko sydämellä, aina

Elevate™-rannesykemittaustekniikan3 ansiosta et tarvitse sykevyötä. Voit mitata sykkeen suoraan ranteesta muiden lajien paitsi uinnin yhteydessä. Siinä optinen sykemittaus ei onnistu. vívoactive HR laskee kulutetut kalorit syketietojen avulla ja arvioi kuntoilusuoritustesi tehon, jotta näet saavutuksesi entistä paremmin. 3

Pysyy tahdissasi kaikissa toimissasi

vívoactive HR tukee muun muassa juoksua, pyöräilyä, uintia, golfia ja hiihtoa. Sen GPS-perustaiset sisäiset urheilusovellukset seuraavat tilastojasi, ja älykkäiden ilmoitusten² avulla pysyt yhteyksissä — ja elämäsi pysyy tasapainossa. vívoactive HR seuraa aktiivisuuttasi³ koko päivän ajan laskemalla askeleita, kiivettyjä kerroksia ja tehominuutteja sekä tarkkailemalla unta. vivoactive HR tallentaa aktiivisuutesi automaattisen tunnistustoiminnon ansiosta, vaikka unohtaisit painaa käynnistyspainiketta. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kello pysyy tahdissasi. Ladattava akku riittää enintään 8 päiväksi² kellotilassa/aktiivisuudenseurantatilassa tai 13 tunniksi GPS-tilassa

Insights-tiedot Garmin Connectista

vívoactive HR synkronoi¹ tietoja Garmin Connect vuorokauden ympäri. Garmin Connect on ainoa maksuton sovellus, joka oppii tuntemaan sinut ja antaa tietoja, joiden avulla päihität eilisen tulokset. Saat kehotuksia lähteä liikkeelle, jos olet vielä kaukana päivän askeltavoitteestasi, ja onnitteluja, kun saavutat välitavoitteesi. Lisäksi saat hyödyllisiä terveysvinkkejä asiantuntijoilta, joista tulee sinulle kuin virtuaalisia valmentajia.

vívoactive HR Last Run Screen

Heti vauhtiin

vívoactive HR tukee juoksua sekä sisällä että ulkona sisäisen kiihtyvyysmittarin ja GPS-toiminnon avulla. Voit määrittää värinähälytyksen esimerkiksi sykettä, tahtia ja juoksu-/kävelyintervalleja varten. Muita harjoittelutoimintoja ovat Auto Lap® ja Auto Pause®. Näyttää juoksun jälkeen yhteenvedon, joka sisältää esimerkiksi kokonaismatkan, kaloritiedot, keskitahdin ja kokonaisajan tiedot.

Pyörällä

GPS-pyöräilysovellus mittaa aikaa, matkaa, nopeutta ja kaloreita. Se tukee antureita4, kuten nopeus- ja poljinanturia ja mittaa edistymistäsi sekä harjoitellessasi että työmatkoilla. Lisäksi se tukee ajoturvallisuutta lisääviä Varia®-valoja ja -tutkaa.

vívoactive HR My Day – Cycling Screen

Sukella veteen

Laite mittaa allasuinnin ajalta esimerkiksi kokonaismatkaa ja intervallin matkaa, tahtia sekä vetojen määrää ja tyyppiä5. Anna uintisovelluksen laskea tehokkuutesi SWOLF-toiminnolla, joka laskee yhteen altaanväliin tarvittavan ajan ja vetojen määrän. Intervallin laskurin avulla voit keskeyttää harjoituksen ja jatkaa sitä saumattomasti. Harjoituksen lopussa voit tarkastella yhteenvetotietoja, joita ovat esimerkiksi intervallin ja harjoituksen keskiarvot, kokonaisaika ja omat ennätykset.

Golf-kentälle

Voit pelata uudella kentällä vaikka joka päivä lataamalla jonkin yli 40 000 kentän kartasta golfkenttätietokannastamme. Golfsovellus näyttää viheriönäkymän ja helpottaa pisteiden seurantaa, jotta näet, oletko yli vai ali par-arvon.

Souda menemään

Jos pidät suppailusta ja soudusta — sisällä tai ulkona — sisäinen suppailusovellus seuraa ja näyttää kaikki tilastotietosi. Näet tahdin, kokonaisajan, matkan ja vedot yhdellä silmäyksellä sekä ulkona vesillä että kuntosalilla.

Rinteillä

Lasketellessasi tai lumilautaillessasi vívoactive HR mittaa nopeutta kolmiulotteisesti laskemalla nopeuden ja matkan rinteessä suhteessa leveys- ja pituusasteeseen. Se myös näyttää jaot automaattisesti, ja Auto Pause pysäyttää ajanoton automaattisesti, kun pysähdyt tai nouset hiihtohissiin.

vívoactive HR Smart Notifications Screen

Pysy yhteyksissä

vívoactive HR antaa värinällä samat ilmoitukset, joita saat yhteensopivaan laitteeseen¹ eli ilmoitukset niin puheluista, yhteisöpalvelujen julkaisuista kuin muista mobiilisovellusten hälytyksistä. Lisäksi vívoactive HR näyttää esimerkiksi sää- ja lämpötilatiedot. Sen avulla voit myös hallita musiikkia puhelimessa, etsiä puhelimen1, etähallita VIRB®-actionkameraa ja antaa muiden seurata suorituksiasi reaaliaikaisesti LiveTrack-toiminnolla. Voit mukauttaa vívoactive HR -laitetta Connect IQ™ -kaupan kellotauluilla, tietokentillä, sovelluksilla ja widgeteillä.

Näytä persoonasi

Lataa maksuton Garmin Face-It™ -kellotaulusovellus ja mukauta laitetta millä tahansa älypuhelimessa olevalla valokuvalla. Lataa vain sovellus, valitse kuva valokuvakirjastosta, määritä ajan tyyli ja aseta kuva kellotauluksi. Garminin avulla voit muuttaa kellon ulkoasun vastaamaan persoonaasi, käytitpä esimerkiksi upeaa maisemakuvaa viime patikointiretkeltä tai koiranpentusi kuvaa.

¹Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen
²Akunkesto vaihtelee käytön ja älypuhelimen mallin mukaan
³Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
4Myydään erikseen.
5Uintiominaisuudet on suunniteltu toimimaan neljän tunnustetun kilpauintilajin yhteydessä.
Laitteen kuluminen ja huolto

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
golfbalance@golfbalance.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 18,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €