Garmin Vivoactive + Sykevyö

Tuotekoodi: 010-01297
Garmin
Garmin-Vivoactive--Sykevyo-010-01297-White-2.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 20 €
299,00 €
-6%
GB hinta 319,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

 

GPS-älykello aktiiviseen elämään

  • Erittäin ohut GPS-älykello, jossa on auringonpaisteessa helposti luettava, tarkka värikosketusnäyttö
  • Urheilusovellukset, kuten GPS-ominaisuutta käyttävä juoksun, pyöräilyn, golfin, uinnin ja aktiivisuuden seuranta, näyttävät tilastoja, vaikka et olisi puhelimen ääressä
  • Pariliitettynä älypuhelimeen kello ilmoittaa hillitysti väristen saapuvista puheluista, teksti- ja sähköpostiviesteistä ja kalenterikohteista sekä yhteisöpalvelujen ja muiden mobiilisovellusten tapahtumista
  • Mukauta maksuttomilla Connect IQ™ -kaupan kellotauluilla, widgeteillä ja sovelluksilla
  • Akun virta riittää kaikkiin suorituksiin enintään 3 viikoksi kello-/aktiivisuudenseurantatilassa tai enintään 10 tunniksi GPS-käytössä

Työstä harjoitukseen

Pelaa kovemmin, työskentele fiksummin ja elä paremmin vívoactiven avulla. Sisäiset urheilusovellukset pitävät sinut aktiivisena, ja älykkäiden ilmoitusten avulla voit seurata esimerkiksi työpaikan tilannetta, jotta elämäsi pysyy tasapainossa. Tarkka, värillinen kosketusnäyttö on helposti luettava myös suorassa auringonvalossa, joten voit tarkastella tilastojasi lähtiessäsi ulos toimistosta juoksulenkille. Erittäin ohutta (8 mm) kelloa voi käyttää vuorokauden ympäri, ja se toimii mainiosti niin toimistossa kuin golfkentällä. Sinun ei tarvitse miettiä, pysyykö vívoactive perässäsi aktiivisina päivinä. Ladattava akku riittää kaikkiin suorituksiin enintään 3 viikoksi kellotilassa / aktiivisuuden seurantatilassa tai 10 tunniksi, kun GPS on käytössä.

Sisäiset urheilusovellukset

vívoactive sisältää urheilusovelluksia, jotka seuraavat tilastojasi myös, kun et ole puhelimesi lähellä. Voit valita napauttamalla GPS-ominaisuutta käyttävän juoksun, golfin, pyöräilyn, uinnin tai aktiivisuuden seurantasovelluksen.

Nopeasti vauhtiin

Harjoitteletpa pitkänmatkanjuoksua tai ihan vain kunnon kohottamista varten, juoksusovellus tallentaa GPS-toiminnon avulla keskeisiä juoksutietoja, kuten matkaa ja tahtia. Sisäisen kiihtyvyysmittarin ja ranteessa pidettävien nopeuden ja juoksutahdin seuraajien ansiosta et tarvitse erillistä jalka-anturia juostessasi sisäradalla tai juoksumatolla tai kun GPS ei ole käytettävissä. Voit määrittää värinähälytyksen sykettä¹, tahtia ja juoksu-/kävelyintervalleja varten. Muita harjoittelutoimintoja ovat Auto Lap® ja Auto Pause®. Automaattinen synkronointi Garmin Connect™ Mobile -sovelluksen kanssa tuottaa juoksun jälkeisen yhteenvedon, joka sisältää kulutetut kalorit ja mahdolliset omat ennätykset, kuten nopein tai pisin juoksulenkki tähän mennessä.

Hanki varusteetGPS-toimintoa käyttävä pyöräilysovellus mittaa aikaa, matkaa, nopeutta ja kaloreita. Yhteensopiva anturien kanssa² (esimerkiksi nopeus-, poljinnopeus- ja sykemittari), jotta voit mitata edistymistäsi niin harjoitusten kuin esimerkiksi työmatkojen aikana.

Peli käyntiinPariliitä älypuhelimeen³ ja lataa tuttujen ja uusien golfkenttien karttoja golfkenttätietokannastamme. Se sisältää yli 38 000 golfkenttää eri puolilla maailmaa. Golfsovellus pitää kartat ajan tasalla ja laskee reikien numeroita ja par-arvoja. GPS parantaa käytettävyyttä koko reiän alueella mittaamalla layup- ja dogleg-etäisyydet ja etäisyyden viheriön etu- ja takareunaan sekä keskelle. Erillisestä lyöntipelin tuloskortista näet, ylitätkö vai alitatko par-arvon. Mittaa lyöntimatkaa painikkeesta. Kierroksen ajanotto laskee aikaa kentällä, ja sisäinen kiihtyvyysmittari seuraa askeleitasi.

Sukella mukaan

Automaattisen altaanvälin kiihtyvyysmittariperustainen tekniikka mittaa automaattisesti kokonaismatkan ja intervallin matkan, kierrokset, kulutetut kalorit, istunnon keskiarvon, intervallin ja altaanvälin tahdin ja vetojen määrän, mukaan lukien allasvälin keskimääräinen vetojen määrä sekä intervallin ja istunnon keskiarvot. Anna uintisovelluksen laskea tehokkuutesi swolf-toiminnolla, joka laskee yhteen altaanväliin tarvittavan ajan ja vetojen määrän. Tarkastele aikaasi ja intervallin matkaa yhdellä silmäyksellä. Intervallin laskurin avulla voit keskeyttää harjoituksen ja jatkaa sitä saumattomasti.

Ohut ranneke ei häiritse vedessä, ja sen vesiluokituksen 5 ATM ansiosta voit käyttää sitä huoletta uidessasi, hikoillessasi ja suihkussakin.

Laske askeleita

vívoactive seuraa edistymistäsi myös muulloin kuin tiettyjen suoritusten aikana. Aktiivisuuden seurantasovellus arvioi askeleidesi perusteella aktiivisuustasosi ja määrittää sen mukaan saavutettavissa olevan päivittäisen askeltavoitteen. Kun saavutat tavoitteitasi, laite säätää seuraavan päivän tavoitetta asianmukaisesti. Näyttöön ilmestyy 1 tunnin toimettomuuden jälkeen punainen liikkumispalkki, joka kasvaa, kun olet istunut liian kauan. Voit nollata liikkumispalkin kävelemällä muutaman minuutin ajan. Aseta vívoactive lepotilaan, kun menet nukkumaan, ja se seuraa sinua levätessäsi. Se seuraa myös kuluttamiasi kaloreita.

Pysy yhteyksissä

vívoactive ilmoittaa hillitysti väristen samoista toiminnoista kuin yhteensopiva Bluetooth-laite4. Voit vastaanottaa saapuvien puheluiden soittajan tunnuksen ja vastaamattomien puheluiden tiedot. Tekstiviestit sisältävät lähettäjän tiedot ja viestin. Sähköpostiviestit sisältävät lähettäjän ja aiheen. Lisäksi vívoactive näyttää ilmoitukset Facebookista®, Twitteristä® ja muista yhteisöpalveluista sekä muista mobiilisovelluksista (kuten sää- ja lämpötilasovelluksista). Voit näyttää lisätietoja koskettamalla ja pyyhkäisemällä näyttöä tai tyhjentää näytön yhdestä painikkeesta.

Edistyneet älykellon toiminnot

vívoactivella voit ohjata musiikkisoitinta, etsiä puhelimesi ja antaa läheistesi seurata suorituksiasi reaaliaikaisesti LiveTrack-toiminnolla. Voit myös etäohjata VIRB® Elite -toimintakameraa.

Mukauta sovelluksia ja kellotauluja

Mukauta vívoactivea maksuttomilla latauksilla Connect IQ -kaupasta. Voit mukauttaa kellotaulua, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä, joista näet tietoja yhdellä silmäyksellä.

Haasta itsesi

Seuraa edistymistäsi reaaliajassa sisäisillä suoritusten seurantasovelluksilla, jotka synkronoivat tiedot automaattisesti Garmin Connect Mobile -sovellukseen. Saat lisää motivaatiota ansaitsemalla virtuaalisia kunniamerkkejä, ja lisäksi voit osallistua verkkohaasteisiin sekä pitää yhteyttä, kilpailla ja vertailla tuloksia läheistesi kanssa olinpaikasta riippumatta. Voit tarkastella historia- ja tilastotietojasi suoraan älykellossa.

Tunnusta väriä

vívoactiven hihna on musta tai valkoinen. Siihen voi kuitenkin vaihtaa muunkin värisen hihnan tai mustan tai valkoisen nahkahihnan.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
golfbalance@golfbalance.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto Postin pakettiautomaatista 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 18,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €