Garmin Approach X40

Tuotekoodi: 010-01513
Garmin
-010-01513-Lime-Sininen-1.jpg
-010-01513-Turkoosi-Sininen-2.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 60 €
209,00 €
-22%
GB hinta 269,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Haluat pelata golfia entistä paremmin ja lisäksi parantaa yleiskuntoasi ja hyvinvointiasi. Et kuitenkaan halua käyttää useita laitteita, jotta saavuttaisit tavoitteesi. Siksi Approach X40 -GPS-golfranneke on ihanteellinen, kattava ratkaisu. Siinä on esiladattuina yli 40 000 golfkenttää. Se seuraa aktiivisuutta ja sykettä ranteesta sekä antaa älykkäitä värinähälytyksiä, jotta säilytät yhteydet myös ollessasi liikkeellä.

Rannesykemittari

Golfrannekkeen Elevate-rannesykemittaustekniikka mittaa sykettä ranteesta vuorokauden ympäri. Sen ansiosta voit harjoitella ilman sykevyötä. Approach X40 laskee kulutetut kalorit syketietojen avulla ja arvioi kuntoilusuoritustesi tehon, jotta näet saavutuksesi entistä paremmin1.

Näppärä ranneke

Vain Garminin monipuolinen, ohut, matalaprofiilinen, kestävä ja käytössä miellyttävä GPS-golflaite sisältää myös kuntoilun seurannan ja älykkäät yhteydet. Approach X40 -golfranneke on vesitiivis 50 metriin ja sisältää ladattavan litiumioniakun. Lisäksi se näyttää kellonajan ja päiväyksen ja sisältää herätystoiminnon, joten pysyt aikataulussa joka päivä.

vívoactive HR -sykenäyttö

Etäisyydet tarkasti ja kaikkialla

Approach X40 on pelikaveri, jonka voit ottaa mukaan kaikkialle. Se tietää pelikenttäsi sijainnin kaikkialla ja etäisyyden seuraavaan lippuun. Rannekkeen erittäin herkkä GPS-vastaanotin tarjoaa tarvitsemasi etäisyystiedot, jotta voit aloittaa lyönnin luottavaisesti. Lisäksi näet tarkat etäisyydet viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan terävässä kosketusnäytössä myös tiheän puuston alla.

AutoShot™-pelianalyysi

AutoShot™-pelianalyysi seuraa lyöntejä3 väylällä automaattisesti ja mittaa etäisyyksiä, jotta lyöntejä voi analysoida pelin jälkeen Garmin Connect -palvelussa.

Viheriönäkymä

vívoactive HR -sykenäyttö

Approach X40 -rannekkeen viheriönäkymä näyttää viheriön todellisen muodon ja asettelun, vaikka olisit sen takana. Voit sijoittaa lipun manuaalisesti kuluvan päivän sijaintiin, jotta voit valita lyönnin tarkasti.

Älykkäät ilmoitukset

Enää yksikään teksti- tai sähköpostiviesti taikka hälytys ei jää huomaamatta, vaikka älypuhelimesi olisi turvassa laukussasi. Approach X40 toimii yhteensopivan älylaitteen kanssa ja näyttää älykkäät ilmoitukset suoraan kellossa2. Nyt voit lukea odottamasi sähköposti- tai tekstiviestin Bluetooth®-yhteyden kautta vaikka keskellä väylää.

Garmin Connect -golfyhteisö

Garmin Connect on golfyhteisö, jossa voit jakaa ja vertailla pelitilastojasi. Lataa peli ja vertaa sitä edelliseen peliin ja seuraa pelitaitojesi parantumista eri kentillä. Garmin Connect -golfsovelluksella voit jopa määrittää unelmapelin, jossa se yhdistää kunkin reiän parhaat pisteet ja näyttää parhaan mahdollisen tuloksesi kentällä.

Garmin Connect Mobile
Garmin Connect Mobile
Garmin Connect Mobile

vívoactive HR -sykenäyttö

Tulokset digitaalisessa tuloskortissa

Approach X40 -golfrannekkeen sisäisestä digitaalisesta tuloskortista näet pelituloksesi helposti. Pelin jälkeen voit tallentaa, tarkastella sekä jopa ladata ja jakaa golfpelisi automaattisesti toisten pelaajien kanssa verkossa älypuhelimen Garmin Connect Mobile -sovelluksella.

Tukee TruSwing™-anturin mittaustilastoja

Käyttämällä Approach X40 -golfrannekkeen ja yhteensopivan älypuhelimen tai tabletin kanssa helppokäyttöistä Garmin TruSwing -maila-anturia(myydään erikseen) saat käyttöösi reaaliaikaiset 3D-animaatiot ja muita hyödyllisiä lyöntimittauksia, joista näet, miten liikkeesi vaikuttavat pallon lentoon ja lyöntituloksiin. Garmin Connect Mobile -golfsovelluksella voit analysoida esimerkiksi lyöntitempoa ja -nopeutta, mailan liikeradan mittauksia sekä mailan kulmia.

 

Kenttäpäivitykset

Maksuttomat kenttäpäivitykset

Approach X40 -golfranneke on kattava sijoitus peliisi. Se on heti käyttövalmis ja sisältää esiladattuja kenttiä. Lisäksi uusia kenttiä lisätään ja olemassa olevia päivitetään ajoittain Garmin Express -ohjelmistollamme. Mikä parasta, kenttäpäivitykset ovat maksuttomia eikä niihin liity asennuskuluja eikä tilauksia.

 

1Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
2Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen.
3Pallon makuu kentällä ja kosketus palloon voivat vaikuttaa lyöntien seurantaan. Puttauksia ei seurata. Toiminto ei välttämättä seuraa joitakin lyöntejä, kuten lähilyöntejä viheriön vierestä.
Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta, ja Garminilla on niihin käyttöoikeus.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hyvä hankinta. Asiakaspalvelu toimii erinomaisesti; kieliongelmaa laitteiden käytössä ei ole kun osaa hakea tiedot oikeista paikoista. Laitteen "sisäänajo" vaatii vain tällaiselta tolvanalta aikaa ja kärsivällisyyttä; loppujen lopuksi laite on hyvin helppo käyttää. Olen täysin tyytyväinen ostokseeni ja voin suositella tätä laitetta hankittavaksi

  12.7.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Erittäin monipuolinen ja hyvä laite sekä edullinen.
Ainoana miinuksena on se, ettei kielitaidoton pysty hyödyntämään läheskään kaikkia laitteen ominaisuuksia.
"Nörtille" hyvä hankinta!

  9.7.2016

Asiakaspalvelu
golfbalance@golfbalance.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 18,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €