Vaihto ja palautus

 

Vaihto ja palautusoikeus

Me tarjoamme sinulle 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, alkaen ostopäivästä. Mikäli tilaamaasi tuote tai tuotteet eivät osoittaudukaan mieleisiksi, voit palauttaa osan lähetyksestä tai vaikkapa koko lähetyksen takaisin meille. Huomioithan, että palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja pakattuna alkuperäispakkaukseen. Sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa toiseen, saman hintakategorian tuotteeseen. 

Huomioithan: mikäli haluat vaihtaa tuotteen ja olet valinnut maksutavaksi laskun, lasku tulee maksaa normaalin laskulla olevan eräpäivän puitteissa. Mikäli vaihto ei syystä tai toisesta onnistu, hyvitämme tuotteen arvon takaisin sinulle. Mikäli jo ennen laskun eräpäivän umpeutumista tiedät, että haluat palauttaa osan tuotteista, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. (verkkokauppa@golfbalance.fi)

Kuinka voin palauttaa/vaihtaa tuotteen? 

Voit aina palauttaa verkkokaupasta ja myymälästä ostetun tavaran joko myymälään tai verkkokauppaan. Muistathan ottaa mukaan kopion tilausvahvistuksesta. Huomioithan että Klarnan kautta laskulla, kortilla tai verkkopankissa maksettujen tilauksien palautuksia emme voi valitettavasti hyvittää takaisin myymälässä. Klarna hoitaa rahojen palautuksen, kun saa Golf Balance:lta tiedon palautuksesta.

 

Mikäli lähetät tuotteet takaisin verkkokauppaamme, sinun tulee täyttää palautuslomake. Huomioithan, että ilman palautuslomaketta tulleet palautukset hylätään. Palautuslomakkeen voit tulostaa TÄSTÄ!