Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Verkkokaupasta myydyillä tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Kun kuluttaja haluaa palauttaa tai vaihtaa tuotteen/tuotteita, hänen tulee ilmoittaa siitä GOLFBALANCE.FI-verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse golfbalance@golfbalance.fi tai puhelimitse 010-6178310 (ma-pe 9-17).

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Golf Balance Oy pidättää oikeuden muutoksiin varastoon tilattavien ja suoraan kuluttajan toiveiden mukaisesti kustomoitujen tuotteiden (Tilaustuote) toimitusajan osalta,
mikäli toimitus viivästyy tai estyy Golf Balance Oysta riippumattomista syistä. Esimerkiksi valmistajan puutteellinen informointi saatavilla olevista mallivariaatioista, 
tiettyjen tuotteiden valmistuskomponenttien loppumisesta väliaikaisesti tai kokonaan ja muut syyt valmistajan/maahantuojan/tavarantoimittajien toimitusviivästyksiin.

4. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Golf Balance -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse golfbalance@golfbalance.fi tai puhelimitse
010-6178310 (ma-pe 9-17 )

5. Golf Balance ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Golf Balancen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Golf Balance -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

6. Tuotteita toimitetaan vain Suomeen, poislukien Ahvenanmaa. 

7. Ei Jälleenmyyjille.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote -esittelyjen yhteydessä. Tuotteidemme hintoihin sisältyy arvonlisävero, hinnat eivät automaattisesti sisällä kuljetusta. Hinnat koskevat vain GOLFBALANCE.fi -verkkokaupan ostoskorilla tehtäviä tilauksia. GOLFBALANCE.fi varaa oikeuden hinnoittelu-ja tuotetietomuutoksiin.

2. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 3 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

3. Toimitustavat

- Nouto valitsemastasi postista, hinta 9,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

- Postin kotiinkuljetus, hinta 18 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

- Nouto maksuttomasta toimipisteestä, hinta 0 €

Nouda tilaamasi tuotteet GOLFBALANCEN myymälästä tai yhteistyökumppanin proshopista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi saapumispäivänä proshopin/myymälän aukioloaikojen puitteissa.


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen golfbalance@golfbalance.fi  tai puhelimitse numeroon 010-6178310 (ma - pe 9.00 - 17.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Palautusnumero: 608026
Golf Balance Oy
Martinkyläntie 39 B
01720, Vantaa


Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  golfbalance@golfbalance.fi tai soittamaan 010-6178310.


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen golfbalance@golfbalance.fi tai soittamalla 010-6178310. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Golf Balance Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille. Emmekä vastaanota jälleenmyyjien tilauksia. 


7. Yhteystiedot

Golf Balance Oy
Martinkyläntie 39b
01720 Vantaa

puh. 010-6178310

sähköposti: golfbalance@golfbalance.fi