Tietosuojakäytäntö Golf Balance Oy

Rekisteriseloste

Viimeksi päivitetty 16.5.2018.

Rekisterinpitäjä

Golf Balance Oy
Martinkyläntie 39 B 01720 Vantaa, Suomi

Puhelin: +358 10 617 8310
Sähköposti: golfbalance@golfbalance.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Vesa Tikkanen,
toimitusjohtaja

Martinkyläntie 39 B 01720, Suomi

Puhelin: +358 40 864 1024
Sähköposti: vesa@golfbalance.fi

Rekisterin nimi

Golf Balance Oy:n palvelujen käyttäjärekisteri

Henkilötiedot - Yksityisyyden suoja

Alla olevien tietojen tarkoitus on antaa sinulle asiakkaana tietoja siitä, mitä henkilötietoja sivuillamme (golfbalance.fi) kerätään ja miten näitä henkilötietoja käytetään. Yksityisyyden suojasi on tärkeää Golf Balancelle ja Golf Balance noudattaa kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, mukaan lukien henkilötietolakia ja Yleistä Tietosuoja-asetusta (GDPR).

Suostumus

Huomioi, että joitakin henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella esimerkiksi markkinoinnissa, mukaan lukien uutiskirje ja yhteydenotot. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tällaisen henkilötietojesi käsittelemisen. Katso alta, miten henkilötietojasi tullaan käsittelemään tässä yhteydessä. Kerätyt henkilötiedot Golf Balance kerää henkilötietoja, kun sitoudut vastaanottamaan tarjouksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, rekisteröit myyntitilauksen varastoillemme, teet ostoksia sivulla golfbalance.fi, luot käyttäjän verkkokauppaamme ja/tai osallistut Golf Balancen järjestämiin kilpailuihin.

Keräämme myös evästeiden kautta tietoja siitä, miten käytät internet sivujamme. Voit tämän sivun alaosasta lukea lisää evästeistä ja siitä, mitä evästeitä käytämme. Golf Balance kerää ja käsittelee seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, jossain tapauksissa pyydämme syntymäpäivääsi ja hyväksyntääsi tietojen käyttämiseen markkinoinnissa, mukaan lukien uutiskirjeet sähköpostitse/tekstiviestillä ja muut suoramarkkinointitavat, sekä viestinnässä sellaisten sosiaalisten medioiden kautta, joissa olet hyväksynyt yhteyden kanssamme.

Voimme myös käyttää henkilötietojasi kohdistaaksemme sinuun suoramarkkinointiin internetissä ja sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Googlessa. Joissain tapauksissa tietoja saatetaan hankkia myös kolmansilta osapuolilta muun muassa henkilötietojen laadunvarmistukseen liittyen.

Miten Golf Balance käyttää - ja kuka voi käyttää henkilötietojasi

Golf Balance käyttää kerättyjä henkilötietoja ainoastaan markkinointitarkoituksiin tai Golf Balance:sta tehtyjen ostojen yhteydessä (joko verkkokaupasta tai fyysisen liikkeen kautta). Golf Balance kerää tietoja, jotta voimme tarjota asiakkaillemme asianmukaisia, asiakkaan intresseihin sopivia tarjouksia. Lisäksi tietoja käytetään hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi sivustollamme golfbalance.fi

Golf Balance Oy, on käsiteltyjen henkilötietojen osalta rekisterinpitäjä. Golf Balance ei myy tai siirrä meille annettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille – mikä tarkoittaa, että et vastaanota tietoja antamiesi henkilötietojen perusteella muilta yhtiöiltä kuin meiltä. Golf Balance käyttää alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita henkilötietojen käsittelemisessä ja säilyttämisessä kuten myös Golf Balance:n puolesta tapahtuvassa markkinoinnissa.

Henkilötietojen käsittely ja säilyttäminen tapahtuvat pääasiassa EU/ETA-alueella. Tiedot uutiskirjeen lähettämistä varten siirretään alihankkijalle, The Rocket Science Group, Yhdysvaltoihin Privacy Shield –järjestelyn nojalla. Henkilötietojen käsittely tehdään joko perustuen sopimuksen täyttämiseen, jos täytämme sopimuksen kanssasi, suostumuksen perusteella (kuten markkinoinnissa tai uutiskirjeiden osalta), tai Golf Balance:n laillisten velvollisuuksien täyttämiseksi esimerkiksi kirjanpitoa tms. varten.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun henkilötietoja tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot kerättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötiedot markkinointitarkoituksiin poistetaan mikäli uutiskirjeen tilaus peruutetaan tai suostumus perutaan. Tilausten tekemiseen tai sopimuksiin Golf Balance:n kanssa liittyvät henkilötiedot poistetaan, kun sopimus on täytetty ja kaikki sopimuksen ehdoista johtuvat velvoitteet ovat täytetty.

Henkilötiedot, jotka liittyvät Golf Balance:n laillisten velvollisuuksien toteuttamiseen poistetaan niin pian, kun lailliset velvoitteet ovat täytetty. Sinua ei vaadita antamaan Golf Balance:lle henkilötietoja, mutta se saattaa olla edellytyksenä tavaroiden ja palveluiden vastaanottamiselle. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojen käsittelemistä markkinointitarkoituksiin. Helpoin tapa suostumuksen peruuttamiseen on peruuttaa uutiskirjeen tilaaminen jokaisen uutiskirjeen alareunaan sisällytettyä linkkiä hyödyntämällä. Voit myös muuttaa ja tarkastella henkilötietojasi ”Oma tili” –sivulla ja perua suostumuksesi sivujen kautta.

Olet oikeutettu tekemään valituksen henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaviranomaiselle, katso lisää osoitteesta 
www.tietosuoja.fi.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä Golf Balance:n käsittelemistä itseesi liittyvistä henkilötiedoista, haluat päästä käsiksi niihin tai poistaa ne, ota yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse osoitteeseen golfbalance@golfbalance.fi. Voit myös muuttaa tietojasi ja peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa henkilökohtaisilla sivuillasi:https://www.golfbalance.fi. Uutiskirjeen voit peruuttaa uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä.

Evästeet (cookies) golfbalance.fi:ssä

Kuten useimmat muutkin nettisivustot myös golfbalance.fi kerää nykyään automaattisesti tietoa evästeiden (cookies) avulla. Kun vierailet nettisivustollamme, evästeet keräävät tietoa verkkopalvelimeen lokitiedostoista. Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa tietokoneellesi. Tietoa, jota kerätään evästeillä ovat IP-osoite, selaintyyppi, laajakaistapalveluntarjoaja (ISP), käyttöjärjestelmä, vierailun päivämäärä ja aika sekä muuta tietoa, jotka liittyvät navigointiin.

Evästeiden keräämien tietojen avulla analysoimme sivustojemme käyttöä ja näin kehitämme sivustomme käyttäjäkokemusta paremmaksi. Tietoa käytetään vain meillä sisäisesti golfbalance.fi:ssä, eikä välitetä kolmansille osapuolille tai toisille henkilöille golfbalance:n ulkopuolelta. Emme koskaan tallenna tietoja, jotka voivat tunnistaa henkilöllisyytesi.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Organisaation nimi
Kieli
Käyttäjätaso (mm. pääkäyttäjä, tiimi, ulkoinen käyttäjä)
Palvelun käyttötiedot (mm. kirjoitetut viestit, vierailuajankohdat, asetukset, jne.)

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta esimerkiksi Golf Balance Oy:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Osaa rekisterin henkilötiedoista käsitellään tietojärjestelmillä, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa Privacy Shield -rekisteröidyillä toimijoilla. Tällaisia henkilötietoja omat mm. nimi, sähköpostiosoite ja rekisteröitymisajankohta palveluun.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Golf Balance Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.