Custom-Fit


Mailamitoitus sopii kaikille!

Custom-Fit ei ole vain kilpapelaajien etuoikeus vaan se sopii ihan jokaiselle golfarille. Kaikkihan haluaa juuri itselleen sopivat välineet siinä missä kaikki haluaa itselleen myös sopivat kengät. Me Golf Balancessa olemmekin pitkään pohdittu miten voisimme palvella teitä kaikkein parhaiten ja päätimmekin tehdä Custom-Fit:stä eli mailamitoituksesta, kaikille sopivan tuotteen. Keräsimme alle muutaman vinkin millä mailamitoitus onnistuu aina parhaiten, myös omalta osaltasi.

1. Älä jännitä
Ensimmäistä kertaa mailamitoitukseen tulevaa voi jännittää ajatus siitä että joku jolla on 20 vuoden kokemus, seuraa tarkasti vierestä jokaista lyöntiä. Ei hätää. Jokainen svingi on erilainen ja olemme täällä palvelemassa ja tavoitteenamme on löytää svingiisi täydellisesti istuvat välineet.

2. Omat varusteet mukaan
Mailamitoitukseen tultaessa ota omat varusteet mukaan. Golfkengät ja hanska on tärkeä osa golfvarustusta ja niitä käytetään myös kentällä. Jos omia varusteita ei vielä ole niin ei hätää, meiltä löytyy tarvittava myös myymälästä.

3. Varaa riittävästi aikaa
Olemme tehneet mailamitoituksia jo useamman vuoden ja tulimme siihen ratkaisuun että täydellistä mailamitoitusta ei voi tehdä 30-45 minuutissa. Meillä jokaiseen mailamitoitukseen käytämme aikaa n. 90 min.

Hinnasto

Custom-fit 50€ (Hyvitämme mailan ostosta 30€)
Custom-fit Henri Pyykölä 75€ (Hyvitämme mailan ostosta 30€)

Ajanvaraus

Voit varata ajan mailamitoitukseen soittamalla, sähköpostilla tai ajanvarauskalenteristamme.
Vantaa: 010-6178310 - golfbalance@golfbalance.fi
Espoo: 010-6178320 - espoo@golfbalance.fi
Paloheinä: 010-6178322 - paloheina@golfbalance.fi