Blogi

OnGolf järjestää aktiivimatkoja vastuullisesti

Travelon matkat on toiminut rinnallamme jo vuodesta 2012 ja olet jo ehkä (toivottavasti) käynyt OnGolfin, OnSailin tai OnBiken matkoilla. Suomen suurimpiin aktiivimatkatoimistoihin kuuluva OnGolf on joutunut vallitsevasta tilanteesta johtuen ottamaan muun matkailualan tapaan pakollisen tauon matkojen järjestämiseen. Tästä huolimatta taustalla on pystytty tekemään jatkuvasti töitä sen eteen, että matkailun avautuessa laadukkaita matkoja olisi tarjolla entiseen tapaan ja asiakkaiden toiveet ja tarpeet olisi vieläkin paremmin huomioitu.

Belek on OnGolfin monivuotinen suosikkialue ja myös henkilökuntamme suosikkikohteita.

Kevät ja syksy ovat golfmatkailun suurimpia sesonkeja. Golfkautta halutaan pidentää molemmista päistä, sillä vaikka kentät pysyvät auki vuosi vuodelta pidempään, ei shortseissa pääse pelaamaan sen enempää kuin aikaisemmin. Pallon aurinkoisemmalla puolella voi silloin jatkaa harrastusta ilman rukkasia ja villakerrastoa. Matkoja järjestetään eniten turkin Belekiin sekä Espanjan lukuisiin golfkohteisiin. Valikoimissa on näiden lisäksi aina sopiva sekoitus Euroopan parhaita golfkohteita, uutuuksia, lyhyempiä reissuja, long stay -lomia sekä kaukomatkoja. Vuoden 2021 syksyn matkoja rakennetaan juuri kovaa vauhtia myyntiin ja kesän lähestyessä odotettavissa on myös talven 2022 matkat.

Alla pari hyvää syytä valita vastuullinen matkanjärjestäjä (kuten OnGolf), kun lomamatkailu taas jatkuu:

Kuten kulunut pandemia, muutaman vuoden takainen tuhkapilvi ja aikanaan maailmaa vavisutellut tsunami-katastrofi ovat näyttäneet, matkasuunnitelmiin voi ennustamatta tulla muutoksia. Tällaisissa tilanteissa on hyvä olla matkajärjestelyissä turvana suomalainen luotettava matkanjärjestäjä. OnGolf huolehtii sinusta maailmalla, järjestää sinut tarvittaessa kotiin ja ottaa vastuun maksunpalautuksista jos matkaa ei voida toteuttaa. Myös koronaviruksen vuoksi perutuista matkoista on hyvitetty  asiakkaille kaikki maksut takaisin. Maaliskuun massiivisten sulkujen jälkeen kaikille 2000 asiakkaallemme, joilta matka peruuntui, rahat oli hyvitetty jo huhtikuuhun mennessä. Alkuruuhkan jälkeen palautusten aikataulu on parantunut entisestään ja nyt muutosten tullessa rahat näkyvät asiakkaalla reilussa viikossa.  

"Vastuullinen" leima OnGolfin markkinoinnissa tarkoittaa muutakin kuin halua toimia oikein. Kilpailu- ja kuluttajavirasto ylläpitää matkatoimistorekisteriä, josta löytyvät matkanjärjestäjät ovat asettaneet lain vaatiman vakuuden, jolla turvataan kuluttajien ennakkoon maksamat matkat mahdollisen matkanjärjestäjän maksukyvyttömyyden tai konkurssin varalta. Ulkopuolisella taholla on toisin sanoen aina vakuutena niin paljon rahaa, kuin asiakkaat ovat yritykselle ennakkoon maksaneet matkoistaan. Ennen matkavarausta jokainen voi itse tarkistaa löytyykö toimija vakuusrekisteristä kuluttajaviraston sivuilta. Vastuullinen matkanjärjestäjä on turvallinen valinta ja OnGolf on lisäksi helppo reitti maailman golfväylille.

OnGolfin kanssa matkustaminen on turvallista. Matkajärjestelyt ja yksityiskohdat on otettu huomioon ja aktiivimatkatoimiston edustaja on matkalla mukana. Kaikki sovitut aikataulut ovat asiakkaan tiedossa jo hyvissä ajoin ennen matkaa, ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä. Valmis pakettimatka ei suinkaan tarkoita, että matkalla tulee viettää kaikki aika muiden matkalle lähteneiden kanssa. Ennakkoon sovittujen peliaikojen lisäksi muun ajan voi viettää parhaaksi katsomallaan tavalla. Usein OnGolfin matkoilla käyvät ovat kuitenkin iloista ja aktiivista porukkaa (lika barn, leka bäst), jotka tykkäävät muun muassa illallista porukassa.

Käy katsomassa OnGolfin sivuilta lisää tästä.

Edellinen Seuraava