Blogi

Mitoituspalvelumme laajenee uudella konseptilla

Golf Center tekee kesäkaudella mailamitoituksia Löfkulla Golfissa uudella Fitting Lab Box -konseptilla. Ainutlaatuinen palvelukonsepti vie ostokokemuksen ulos, ja auttaa tavoittamaan asiakkaat entistä paremmin kenttäympäristössä.

Golf Center haluaa tarjota parasta mahdollista asiantuntijuutta ja palvelua golffareille, matalalla kynnyksellä. Lajin suosion kasvaessa, ja aloittelijoiden määrän lisääntyessä myös henkilökohtaista palvelua kaivataan lisää. Uudella mitoituspisteellä asiakkaat tavoitetaan myös sieltä, missä he viettävät aikaansa. Toiveissa onkin, että kesästä tulee mahdollisimman lämmin ja aurinkoinen.

”Selvä enemmistö mailojen myynnistä on henkilökohtaista palvelua ja mailojen mitoittamista lyöntistudioissamme. TAGi:n ulos lyötävistä studioista on tullut hyvää palautetta jo kuuden vuoden ajan, eikä tietääksemme missään muualla ole vastaavia myymäläympäristöjä. Golfvälineosaamisemme on kansainvälistä huipputasoa, mistä kertovat myös tiiviit suhteet välineiden valmistajiin. Laajennamme nyt mailojen testausmahdollisuutta kenttäympäristöön, jossa voimme tarjota asiakkaalle uuden tyyppisen ostokokemuksen”, kertoo Vesa Tikkanen Golf Centeristä.

Kontin rakennustöitä viimeistellään vielä juhannusviikolla. Kontista löytyy kahdeksan mailamerkin testimailat.

Uudessa Fitting Lab Boxissa testataan kahdeksan merkin mailoja

Välinemerkkien suositut demotapahtumat golfkentillä ovat osoittaneet, että laadukkaalle myyntityölle on kysyntää myös myymälöiden ulkopuolella. Maahantuojien järjestämät, suositut testipäivät ovat loistava lisä mailojen myyntiin, mutta Fitting Lab Boxin avulla asiakas saa testattua kaikkien myynnissä olevien merkkien tuotteet yhdellä kertaa.

Löfkulla Golfin rangella istuvaan merikonttiin rakennetussa mitoituspisteessä yhdistyvät nykyaikaisen lyöntistudion ja välinemyynnin parhaat puolet. Löfkullassa asiakas pääsee lyömään ruoholta, mikä on varmasti monelle mieluisa uutinen. Välineasiantuntija osaa kertoa asiakkaalle parhaiten sopivista välineistä, ja käyttää aina apunaan TrackMan - lyöntitutkaa. Mailat voi tilata suoraan paikan päältä kotiin toimitettuna tai myymälästä noudettavaksi.

Ensimmäinen Fitting Lab Box avataan käyttöön juhannuksen jälkeen Löfkullassa ja tulee näkymään osana Golf Centerin markkinointia. Mitoitusaikoja voi varata GOLFCENTER.fi -verkkosivustolta.

Lisätietoja:

Vesa Tikkanen, myyntijohtaja +358 40 864 1024 vesa@golfbalance.fi

Edellinen Seuraava