Blogi

REKRY: Etsimme kahta myyjää


Etsitkö duunia? Me etsimme energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä myyjiä!

FORE! Kesätyöt golfkaupassa odottelevat nurkan takana! Oletko reipas tyyppi ja loistava asiakaspalvelija? Hae meille töihin myyntitehtäviin! Rohkaisemme myös naisia hakemaan – työtehtävät ja tuotteemme kaikissa kategorioissa kaipaavat innokkaita osaajia!

Golf Center on reilun 20 ammattilaisen sporttinen ja nuorekas golfyhteisö. Toimimme kahdella täyden palvelun jättimyymälällä Tapiolan Golfkeskuksessa Espoossa ja Martinkylässä Vantaalla sekä kahdella verkkokaupalla GOLFCENTER.fi Ja GOLFBALANCE.fi . Konserniin kuuluu myös Suomen suurin golfmatkojen järjestäjä OnGolf.

Olemme jokaisen golfarin ammattilainen välineostoksissa.

Etsimme nyt myyjiä kahteen eri tehtävään kesäkaudelle 2022 Espooseen ja Vantaalle.

Golfkaupan työtehtävät ovat monipuolisia. Myyjämme ratkaisevat päivittäin monipuolisia asiakaspalvelutilanteita, myyvät golffareille sopivia tuotteita, huolehtivat myymälän järjestyksestä ja ovat yhteydessä tavarantoimittajiin. 

Olemme reilu työnantaja, joka arvostaa ryhmätyöskentelytaitoja sekä korkeaa työmoraalia. 

Emme etsi pelkästään valmiita huippumyyjiä. Asenne ja valmius kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi ratkaisevat. Sosiaaliset taidot ja aktiivinen ote työntekoon ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Plussaa tulee golfin pelaamisesta, kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta. Olemme avoimia löytääksemme loistotyypin tiimiimme.

Maksamme kaupaksi ihan ok palkkaakin! Koska olemme golfvälineiden asiantuntija, työsuhde-edut golfin pelaajalle ovat hyvät.

Haemme työntekijöitä ensisijaisesti kesäkaudelle, mutta keskustelemme mielellämme jatkamisen mahdollisuuksista myös kesän jälkeen.

Myyjä, myymälä

Haemme Espooseen ja / tai Vantaalle etenkin golfmuodista ja -varusteista innostunutta myyjää. Sinun ei tarvitse olla valmis huippumyyjä, vaan asenne ja valmius kehittyä loistavaksi kaupan alan ammattilaiseksi ratkaisevat. Myymälämme tarvitsevat vahvistusta etenkin muodin ja varusteiden myynnistä kiinnostuneista. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin. Myymälämme palvelevat kesällä arkisin klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–15. Perehdytämme tehtävään.

Välineasiantuntija, mitoituspalvelut

Haemme Espooseen välineasiantuntijaa, joka hallitsee hyvin haastavatkin myyntitilanteet ja ymmärtää keskimääräistä enemmän golfvälineistä.

Tarjoamme itsenäisen paikan kehittyä myyjänä ja oppia lisää golfvälineteknologiasta ammattitaitoisten asiantuntijoidemme tiimissä. Kasvavaa mitoituspalveluamme käyttää vuosittain tuhansia asiakkaita, ja haluamme tarjota heille parhaan mahdollisen kokemuksen. Koulutamme tehtävään ja olemme jatkuvasti työssä kehittymisen tukena. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin.

Kiinnostuitko? Lähetä erottuva hakemuksesi ja palkkatoiveesi otsikolla MYYJÄ liiketoimintajohtaja Vesa Tikkaselle osoitteeseen vesa@golfbalance.fi 15.5. mennessä. Lisätietoja Vesalta saat myös arkisin klo 10–16 numerosta +358 40 8641024. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana.

Edellinen Seuraava