Blogi

Uutuus: Wilson Triad

Wilsonin uutuus on suunniteltu erityisesti pelaajille, joiden tavoitteena on pelata alle 80 lyöntiä. Pallo sopii kovuudeltaan myös rivakammilla nopeuksilla lyöville. Golf Center TAGi:n kassan takana uumoillaan, että pallosta on tulossa yksi vuoden myyntihiteistä.

Tilaa Triad kauden aloitukseen painamalla kuvaa.

Wilsonin uutuuspallo on jo etukäteen hyvin kiinnostava tuote alkavalle kaudelle. 45 € hintaisena tusina Wilsoneita ei ole edullisimpien pallojen joukossa ja saa monet hymähtämään, mutta ominaisuudet vakuuttavat tuotteesta kiinnostuneen jo ennen kentälle siirtymistä.

Brändi on tunnettu pitkästä historiastaan ja etenkin USA:n markkinoilla brändillä on todella suuri asiakaskunta. Wilsonin tuotteet ovat aina olleet tunnettuja innovatiivisuudestaan ja etenkin pallot ovat menestyneet harrastajien keskuudessa hyvin (mm. DX2 Soft oli vuosia maailman pehmein golfpallo).

Premium-tason pallo on kolmiosainen, ja tuotekehityksessä on keskitytty kolmeen olennaiseen pelin osa-alueeseen: Avauksiin, griiniosumiin ja putteihin.

Osu useammin väyliin

Pallon erittäin suuri MOI-arvo mahdollistaa uskomattoman vakaan ja pitkän lentokaaren. Kolmiosaisen pallon massaa on saatu siirrettyä ytimestä ulompiin kerroksiin.

Osu tarkemmin griineihin

Triadissa on todella ohut uretaanikuori. Rakenteensa ansiosta pallon uloin kerros lisää kontrollia lyhyillä ja keskipitkillä raudoilla, mikä näkyy suurempana takakierteen määränä. Tämän ansiosta pelaat paremmalla itseluottamuksella.

Upota enemmän putteja

Wilson on kehittänyt pallosta ennennäkemättömän tasapainoisen. Perinteisesti kolmiosaisen pallon osat ovat massantiheydeltään eri erilaiset. Uudessa Triadissa kaikki kolme pallon osaa ovat materiaaleista välittämättä yhtä tiheitä, mikä näkyy tasalaatuisempana pallon käyttäytymisenä.

Osta Triad kauden aloitukseen tästä.

Katso Wilsonin tuotevideolta brand ambassador Manolo Vegan fiilikset uutuuspallosta:

Kiinnostaako hauska golfsisältö? Ota Wilson brand ambassador Manolo Vega @manoloteachesgolf seurantaan tästä.

GOLFCENTER.fi

Edellinen Seuraava