Blogi

Talviharjoittelukausi on käynnissä!

Talviharjoittelukausi 2021–2022 on nyt alkanut! Tervetuloa treenaamaan!

Golf Center TAGi:n ja Golf Balance Vantaan myymälät ovat uudistettu täysin palvelemaan entistä paremmin kasvanutta talviharjoittelutilojen kysyntää. Myymälät jatkavat toimintaansa normaalisti, hieman tiivistettyinä ja välineasiantuntijamme tekevät mitoituksia ympäri vuoden.

Golf Center TAGi Talvigolfin harjoittelukokonaisuus on tuttu edellisiltä talvilta, mutta pienin parannuksin lisättynä. Asiakkaiden käytössä on tänä talvena kolme TrackMan-simulaattoria ja yhdeksän lyöntipaikkaa, joista kaksi on varustettu Trackman 3 -lyöntitutkilla ja suurilla tv-ruuduilla, joilta lyöntidatan tarkasteleminen on vaivatonta.

Golf Balance Vantaa Talvigolf on täysin uusi harjoittelualue Martinkyläntiellä. Myymälän pinta-ala on kutistettu talvikauden ajaksi puoleen, ja harjoittelijoita palvelevat kymmenen lyöntipaikkaa, puttialue ja kolme tilavaa TrackMan-simulaattoria. Lyöntipaikat on jaettu kahteen osaan, mikä tuo enemmän omaa rauhaa treenaamiseen.

Varaa lyöntipaikat ja simulaattorit tästä.

Hinnasto 15.11.–13.3.:

Lyöntipaikka 12 € / 55 min – Basic-lyöntipaikalla on aina sama hinta kellonajasta riippumatta!

TrackMan-lyöntipaikka 20 € / 55 min -> arkisin klo 10–15

TrackMan-lyöntipaikka 25 € / 55 min – arkisin klo 15-> ja viikonloppuisin

TrackMan-simulaattori 30 € / 55 min – arkisin klo 10–15

TrackMan-simulaattori 45 € / 55 min – arkisin klo 15-> ja viikonloppuisin

Voit maksaa harjoitteluvuorot myymälän kassaan. Maksutapoina käyvät myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja Epassin ja Tykyn liikuntaedut.

*Golf Center TAGi:n kaikilla lyöntipaikoilla on käytössä Titleist Pro V1 PRACTICE -harjoituspallot. Basic-lyöntipaikoilla on käytettävissä Swing Caddie SC300 -lyöntianalysaattoreita ilman lisämaksua.

*Golf Balance Vantaan lyöntipaikoille on tulossa Swing Caddie SC300 -lyöntianalysaattorit ilman lisämaksua.

Voit varata lyöntipaikat, simulaattorivuorot ja mailamitoitukset samasta kalenterista.

Ryhmävalmennukset

Piltz Golf School järjestää tiloissamme kursseja eri tasoisille pelaajille. Myynnissä olevat ryhmät löydät verkkokaupastamme, painamalla tästä. Valmentajina kursseilla toimivat Mika Piltz, Henrik Karvinen ja Harri Honkaniemi.

Toteutamme golfopettajiemme kanssa myös erilaiset yritysryhmät, kuten aamutreenit. Kysy lisää yritysmyynti@golfcenter.fi.

Piltz Golf Schoolin valmentajina toimivat Mika Piltz, Henrik Karvinen ja Harri Honkaniemi.

Golf Center TAGi | Turveradantie 17, 02180 Espoo | 0207428500 | avoinna talvikaudella arkisin klo 10–21, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–18.

Golf Balance Vantaa | Martinkyläntie 39b, 01720 Vantaa | 0106178310 | avoinna talvikaudella arkisin klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–15. Laajennamme harjoittelualueen aukioloaikoja tammikuusta alkaen.

Edellinen Seuraava